agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-04-2012, 14:03   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 02-04-2012
Şehir: ADANA
Mesajlar: 63
Ben de hazır yoğurt yiyemeyen ve yoğurdunu evde yapanlardanım. Yoğurt konusunda çok çeşitli sütlerden denemelerim oldu. Tabii ki en başarılısı sağıldıktan hemen sonra elinize ulaşan sütle evde mayalanmış yoğurttan elde edilen mayanın karışımı. Bunu pastörize süt ve ev yoğurdu mayası karışımı takip ediyor. En başarısız olanı ise kutu süt.

Ben eğer ev yoğurdu mayası bulamazsam genellikle marketteki en tanınmamış markanın yoğurdunu alıp onunla mayalıyorum sütümü. Bu yöntem de işe yarıyor.

Ancak 2 ay önce Ankara'ya taşındım ve hala doğru günlük süt ve maya karışımını tutturamadım. Sürekli denemeler yapıyor ve tutmamış yoğurtlarımı da ekmek yapmak için kullanıyorum. Bu sabah son denememi yaptım. Umarım tutar.

Deniz Yıldızı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025