Konu
:
Evde Yoğurt Yapımı
View Single Post
06-04-2012, 17:52
#
321
malina
agaclar.net
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi
serefsen
Çiğ sütü
kaynama noktasına gelmeden
yaklaşık 40-45 derecelere getirdikten sonra mayalamak doğrumudur?
Hayır, çiğ sütü önce kaynatmanız, sonra 45 dereceye soğumasını beklemeniz gerekir.
__________________
.
|
*** işaretli kelimeler için bakınız: Yanlış yazdığınız için görünmeyen kelimeler
|
|
Forum Kuralları
|
Forum Yardım
|
Forum Kullanma Kılavuzu
|
Fotoğraf Yarışması Kuralları
|
Satış İlanı Kuralları
|
malina
Kullanıcının Profilini Göster
Özel Mesaj Gönder
malina Kullanıcısının Web Sitesi
malina Kullanıcısının Gönderdiği Mesajları Bul