agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-04-2012, 18:56   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi papibjk Mesajı Göster
tek aksilik kaloriferimde ki ani sorundan ötürü sadece sofra bezini sarabildim.. yani sıcaklığı arttıracak bir şeyi yok şu anda yanında.. umarım tutar..
Yoğurt mayalayacağınız kabı, kendisinden epey büyük, kapatlı başka bir kabın içine koyun. İçine süt sıcaklığında su koyun. Bu su epey geç soğuduğu için yeterli ısıyı sağlıyor. Büyük kabın üstüne isterseniz bir örtü örterek, soğmayı daha da denetim altında tutabilirsiniz.

chambre beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2012, 13:53   #2
Yeni Üye
 
chambre's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-03-2008
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 12
Sıcak su kabı çok iyi fikirmiş...

chambre Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025