agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-03-2010, 10:32   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 07-04-2008
Şehir: sakarya
Mesajlar: 42
Yogurdu kaynatırsan kesilir .Sonra temiz bir bezi süzgece koyarak süzdügünde lor peyniri olur .Börek vs yapımında kullanırsın .Altta kalan suylada çok güzel hamur mayalanır .Bende ilk başladığımda başıma çok geldi .Sağlıklı yogurda ulaşmak için pes etme .Birde yogurtla ilgili bir batıl inanış mayalarsın bir güzel sardıktan sonra işaret parmağını tam ortaya koyarak muck gibi bir ses çıkartırsın daha iyi tutcağı söylenir .

ozdenarda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025