agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-09-2013, 14:16   #10
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 18-08-2011
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4
ev yoğurdu yapmadan önce süte katılmış olan suyu ayırma :)

Merhabalar,

Ev yoğurdu, eskiden beri bir takıntıdır bende. Hatta çocukluğumdan beri en büyük hayalim, ileride bir yoğurtçu dükkanı açmaktı Gerçekten!

Anne ve babamın mayaladığı yoğurtlardan sonra, ben de ev yapımı yoğurda geçmek istedim. Pek çok sitede yaptığım araştırma arasında, en çok sizlerden gelen mesajlar işime yaradı. Pek çok deneme yaptım ve epey başarılı sonuçlar elde ettim. Ama her şey, kullandığım süte bağlıydı. İçine su kattıklarını tahmin ediyordum. Fakat sade sütü bulma şansım da yoktu.

Bir gün çoook tesadüfen süte katılmış suyu ayırmayı keşfettim. Böylece istediğim kıvamda,çeşitli amaçlar için kullanabileceğim bir kaç değişik yoğurt yapmaya başladım. Burada başlayan yoğurt serüvenimin sonuçlarını da sizlerle paylaşmak istiyorum.

pria ve smk14 beğendi.
hfga Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025