View Single Post
Eski 29-06-2013, 21:52   #459
yenerr
Ağaçsever
 
yenerr's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-05-2011
Şehir: tekirdağ
Mesajlar: 83
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
Evet bol miktarda oluşuyor, bunu kahvaltılık olarak aldıktan sonra şişeye doldurduğum sütü buzdolabına koyuyorum. Soğuduğunda şişenin ağzında da 2-3 parmak kaymak oluyor. Sütün tadı zaten marketten aldıklarımızdan çok farklı, Aysun hanım ineklerin yediği otu da kendi yetiştiriyor.


O zaman hazine bulmus sayilirsiniz.
İstanbul gibi yerde bu sartlarda sut
bulmak gercekten cok guc birazda sans

yenerr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön