View Single Post
Eski 27-09-2013, 10:24   #467
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Güvendiğim bir yerden çiğ süt alıyorum. Yoğurdu günlük sütlere göre daha çabuk mayalanıyor, üzerinde kalın bir tabaka kaymak oluyor ve tadı nefis. Mayalandıktan sonra bir kaç gün beklerse oldukça kıvamlı oluyor. Evdekilerin damağı alıştı, hazır yoğurdu yiyemiyorlar, özellikle kızım başka yoğurt ve süt olunca hemen anlıyor.

Sütten ayrılan kaymak, yapılan dondurma, lor ve tereyağı da yanında kalıyor. Bu gidişle hiç tereyağı almayacağım.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön