agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-11-2007, 18:41   #1
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ilker_eroglu Mesajı Göster
Merhaba;

İlk baslardaki kiraz tursusunu anlamadim ben nasıl oluyor kavurmasi filan biraz acıklanabilirmi cok ilginc geldi bana.

İlker

KiRAZ TURŞUSU: Kiraz toplandıktan sonra temizlenir. Bidona önce kiraz sonra tuz ve su ilave edilerek bi*don doldurulur ve ağzı kapatılır.
Kiraz turşusunu kavururken kirazın çekirdeği çıkarılır. Yağ, soğan veya pırasa yaprağını kavurur; üzerine kirazı döktükten sonra kaynamaya bırakırız.


Kiraz turşu kavurması
Malzemeler
2 kase Kiraz turşusu
1 büyük soğan
Zeytinyağı

Hazırlaması
Kiraz turşularını 1gece tuzunu çıkartmak için bir gece boyunca suda bekletin. Soğanları piyazlık olarak ince ince doğrayın ve zeytinyağında kavurun, kavrulan soğanların üzerine tuzunu çıkattığınız kirazları süzerek ekleyin ve 1 bardak su ekleyerek hafif ateşte yavaş yavaş pişirin



[ATTACH]Name:  kiraz%2Breceli.jpg
Views: 11576
Size:  44.7 KB[/ATTACH]

Eklenen Resimler
 
Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025