View Single Post
Eski 11-11-2007, 21:50   #141
hassoman
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Billur Korkmaz Mesajı Göster
.........Bence artık en rahat kurulacak turşu bol havuç dilimli beyaz lahana turşusu, önerim bu........

Sevgili Billur Korkmaz,
Siz kalkın 85 Nolu Yorumunuzda portakal gazozlu lahana turşusunu anlatın, sonra 91 nolu yorumunuzda o özendirici uslûbunuzla 'sallama turşu 'nun reçetesini verin daha ağzımızın suyunu toparlamaya fırsat kalmadan kalkıp, en rahat kurulacak turşu havuçlu lahana turşusu deyip kenara çekilin...

Yooo!..
Mademki lahana mevsimi başladı.
Önce portakal gazozlu tarifinizi (küçük bir kavanoza), sonra da 2.5 Litrelik pet şişede sallama turşunuzu deneyeceğiz... Deneyeceğiz ki merakımız giderilsin. Düz reçeteyle yapılmış havuçlu kelem turşusunu nasıl olsa bir yerlerden bulup yeriz; ama, sizin bu ilginç ve hoş turşularınızı yeme şansını ancak yaparsak elde ederiz değil mi ama...
Verdiğiniz reçeteler için teşekkürler deneyeceğim efendim.

Gerçekten de sallama zeytin yaparım ama turşusu hiç aklıma gelmemişti.
Denemeye değer...
Tekrar teşekkürler efendim...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön