Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Billur Korkmaz
.........Bence artık en rahat kurulacak turşu bol havuç dilimli beyaz lahana turşusu, önerim bu........
|
Sevgili Billur Korkmaz,
Siz kalkın 85 Nolu Yorumunuzda portakal gazozlu lahana turşusunu anlatın, sonra 91 nolu yorumunuzda o özendirici uslûbunuzla
'sallama turşu 'nun reçetesini verin daha ağzımızın suyunu toparlamaya fırsat kalmadan
kalkıp, en rahat kurulacak turşu havuçlu lahana turşusu deyip kenara çekilin...
Yooo!..
Mademki lahana mevsimi başladı.
Önce portakal gazozlu tarifinizi (küçük bir kavanoza), sonra da 2.5 Litrelik pet şişede sallama turşunuzu deneyeceğiz... Deneyeceğiz ki merakımız giderilsin. Düz reçeteyle yapılmış havuçlu kelem
turşusunu nasıl olsa bir yerlerden bulup yeriz; ama, sizin bu ilginç ve hoş turşularınızı yeme şansını ancak yaparsak elde ederiz değil mi ama...
Verdiğiniz reçeteler için teşekkürler deneyeceğim efendim.
Gerçekten de
sallama zeytin yaparım ama turşusu hiç aklıma gelmemişti.
Denemeye değer...
Tekrar teşekkürler efendim...