agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-11-2007, 21:50   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Billur Korkmaz Mesajı Göster
.........Bence artık en rahat kurulacak turşu bol havuç dilimli beyaz lahana turşusu, önerim bu........

Sevgili Billur Korkmaz,
Siz kalkın 85 Nolu Yorumunuzda portakal gazozlu lahana turşusunu anlatın, sonra 91 nolu yorumunuzda o özendirici uslûbunuzla 'sallama turşu 'nun reçetesini verin daha ağzımızın suyunu toparlamaya fırsat kalmadan kalkıp, en rahat kurulacak turşu havuçlu lahana turşusu deyip kenara çekilin...

Yooo!..
Mademki lahana mevsimi başladı.
Önce portakal gazozlu tarifinizi (küçük bir kavanoza), sonra da 2.5 Litrelik pet şişede sallama turşunuzu deneyeceğiz... Deneyeceğiz ki merakımız giderilsin. Düz reçeteyle yapılmış havuçlu kelem turşusunu nasıl olsa bir yerlerden bulup yeriz; ama, sizin bu ilginç ve hoş turşularınızı yeme şansını ancak yaparsak elde ederiz değil mi ama...
Verdiğiniz reçeteler için teşekkürler deneyeceğim efendim.

Gerçekten de sallama zeytin yaparım ama turşusu hiç aklıma gelmemişti.
Denemeye değer...
Tekrar teşekkürler efendim...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025