agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-11-2007, 13:29   #11
Ağaç Dostu
 
mehtap051's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-08-2007
Şehir: Niğde
Mesajlar: 322
Papatyam yaptığın salçalık kırmızı biber turşusunu biraz farklı yapıyorum.Ben kırmızı biberleri közlüyorum.Daha sonra biberi kavanoza yerleştiriyorum.Tuz,sirke ve yağ karışımını üzerine ekliyorum.Bu işlemi biber bitene kadar devam ettiriyorumÇok lezzetli bir turşu.Herkese tavsiye ederim.Birde turşularınızı lütfen cam kavanozlara kurun.Plastik kaplar kanserojen madde taşıyorlar.

mehtap051 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025