agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-09-2007, 10:38   #11
Ağaç Dostu
 
papatyam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,608
Galeri: 1
Kırmızı biberleri 8 parçaya bölüyoruz enine ve boyuna güzelce kızartıyoruz soğuduktan sonra aralarına sarımsak da ekleyip kavanozlara yerleştiriyoruz (tuz isteğe bağlı annem yeken tuzluyor) istediğiniz kadar sirke koyup kavanozu güzelce kapatıyorsunuz her zaman yenmeye hazır ve çok lezzetli denemeyenlere tavsiye ederim.
Aynı işlem yeşil biberler için de geçerli biberleri ister bütün ister bir kaç parça kızartın benim tercihim biberi bir kaç parçaya bölmekten yana.
En kısa zamanda ben de yapacağım biberleri aldım fotoğrafları eklerim


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Billur Korkmaz Mesajı Göster
Bende yedim kızartılmış biber turşusunu, bir araştıralım bakalım nasıl yapılıyormuş papatyam..

Yarım saattır penelophe'ye kendi patlıcan turşumun tarifini yazdım tam enter yaparken koptuğumu anladım, hay Allah şimdi yeniden yazacağım..

papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025