agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-08-2007, 15:52   #11
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Sercanın aşçı olacağını sanmam o başarılı bir diyetisyen olacak inşallah. Biz gıda teknolojisi eğitimi alıyoruz ama bu eğitimde yemek pişirmek söz konusu değil. Genel gıda eğitimi alıyoruz yani gıda kimyası ve araştırma üzerine . Aldığımız dersler fabrikasyon usülü üretim üzerine. Biz de öğrendiklerimizi ev usülüne çevirip arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu konuda Sercanda bende elimizden geleni yapıp mutfak bölümünde uygun başlıklar açtık (Kefir, Turşu Yapımları, Poğaça Yapımı, Sarma Tahinli Yapımı vs.) ve açmayada devem edeceğiz .

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025