agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-10-2013, 20:42   #1
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,100
Galeri: 260
Sayın abrakadabra;
Önce mesajınızı geç görüp geç cevaplayabildiğim için üzüldüğümü ifade edeyim.
Şimdiye kadar olan olmuştur artık, bundan sonra bir şekilde müdahil olup, kavga, gürültü, adliye avukat uğraşmayı göze alamadım doğrusu

Benim verdiğim tarif denenmiştir, yani şahitim ve ispatım vardır, ama siz tarifi saptırmışsınız, ne diyeyim, inşallah bomba gibi bir sirkeniz olur.
Neticeyi buradan bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

abrakadabra beğendi.
Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2013, 15:31   #2
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-03-2008
Şehir: ankara
Mesajlar: 11
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sayın abrakadabra;
Önce mesajınızı geç görüp geç cevaplayabildiğim için üzüldüğümü ifade edeyim.
Şimdiye kadar olan olmuştur artık, bundan sonra bir şekilde müdahil olup, kavga, gürültü, adliye avukat uğraşmayı göze alamadım doğrusu

Benim verdiğim tarif denenmiştir, yani şahitim ve ispatım vardır, ama siz tarifi saptırmışsınız, ne diyeyim, inşallah bomba gibi bir sirkeniz olur.
Neticeyi buradan bizlerle paylaşırsanız seviniriz.
dün mayalanmıştır dyip süt bezi ile sıkıp süzdüm. elma ve üzüm sirkeleri için ön alkol çözeltisinin kaplarını yıkayıp süzülen çözeltiyi kaplarına doldurdum. üzerine ekmek nohut atıp ağzı açık olarak kaloriferin yakınında mayalanmaya bıraktım. yalnız anormal birde kavga çıktı.
hanım söyledi ben dinledim yani.
biraz tuz atsam berraklaşır diye düşünüp tuzda kattım korkarak.
önce macun rengindeydi bugün baktım sirke rengine dönmeye ve dpte tortulanmaya başlamış.
bu arada bikaç damla limonu koruyucu madde olarak ekledim. renk ve kalite bozulmasın diye düşünmüştüm.
içine az miktarda piyasadan aldığım sirkedende kattım. bakteri aşılamak maksadıyla tabi.
yoğurt gibi mayaladığımı düşünüyorum. ağzı açık olarak rengini almaya berraklaşmaya başladı. hayırlısı olsun. umarım başarmışımdır. kurban bayramı arefesinden beri bekleyen ve dün süzdüğüm malzemem den çok az posa kalmış geriye. nerdeyse malzemem kadar özüt elde ettim.

abrakadabra Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025