![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın abrakadabra; Önce mesajınızı geç görüp geç cevaplayabildiğim için üzüldüğümü ifade edeyim. Şimdiye kadar olan olmuştur artık, bundan sonra bir şekilde müdahil olup, kavga, gürültü, adliye avukat uğraşmayı göze alamadım doğrusu ![]() Benim verdiğim tarif denenmiştir, yani şahitim ve ispatım vardır, ama siz tarifi saptırmışsınız, ne diyeyim, inşallah bomba gibi bir sirkeniz olur. Neticeyi buradan bizlerle paylaşırsanız seviniriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-03-2008
Şehir: ankara
Mesajlar: 11
|
Alıntı:
hanım söyledi ben dinledim yani. biraz tuz atsam berraklaşır diye düşünüp tuzda kattım korkarak. önce macun rengindeydi bugün baktım sirke rengine dönmeye ve dpte tortulanmaya başlamış. bu arada bikaç damla limonu koruyucu madde olarak ekledim. renk ve kalite bozulmasın diye düşünmüştüm. içine az miktarda piyasadan aldığım sirkedende kattım. bakteri aşılamak maksadıyla tabi. yoğurt gibi mayaladığımı düşünüyorum. ağzı açık olarak rengini almaya berraklaşmaya başladı. hayırlısı olsun. umarım başarmışımdır. kurban bayramı arefesinden beri bekleyen ve dün süzdüğüm malzemem den çok az posa kalmış geriye. nerdeyse malzemem kadar özüt elde ettim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|