View Single Post
Eski 07-12-2014, 21:39   #147
beslenmeçantası
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 15-04-2014
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Kavanozun üstündeki sıvıda oluşan kısım fermantasyonun başladığını gösteriyor.
Ancak, üzüm sirkesindeki harcı 15 gün sonra neden süzdünüz anlayamadım.
İçine karıştırdığınız her şey sirke olgunlaşıncaya kadar kalacaktı.
Hava soğuk, bu mevsimde birkaç ay beklemesi gerekirdi olgunlaşması için, ama artık çıkartmışsınız yapacak bir şey yok.

Ara sıra tadına bakıp anlayabilirsiniz sirkenizin olgunlaşıp olgunlaşmadığını.
Sabırlı olun
Teşekkür ediyorum yorumunuz için, üzüm sirkesini süzmemin sebebi uhu gibi kokmaya başlamasıydı. Hala da kokuyor sanki bozuldu mu acaba diye düşünüyorum.

beslenmeçantası Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön