View Single Post
Eski 02-04-2013, 13:09   #121
zeynepzik
Yeni Üye
 
zeynepzik's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2012
Şehir: İstanbul/Fatih
Mesajlar: 3
Merhaba ; uzun zaman internetim yoktu ,sırf sirke hakkında sormak için 'wın' aldım .
Ben elma sirkesi yaptım .Oldu. Fakat ben çok asitli bir sirke istiyorum .Asit istiyorum .Sirkemi nasıl asitlendirebilirim? Tam iki ay oldu .İçilebilir sirke oldu .Sirke dediğin asitli olmalı ,tıpkı hazır sirke gibi .Asit için yine ve yine asitlenene kadar şeker ,bal ,pekmez vs mi katmalıyım .Neyi eksik yaptım ? Yoksa daha fazla mı zaman gerekiyor ? Lütfen tecrübeli arkadaşlar yol göstersin ,teşekkürler .

zeynepzik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön