agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-04-2013, 13:09   #11
Yeni Üye
 
zeynepzik's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2012
Şehir: İstanbul/Fatih
Mesajlar: 3
Merhaba ; uzun zaman internetim yoktu ,sırf sirke hakkında sormak için 'wın' aldım .
Ben elma sirkesi yaptım .Oldu. Fakat ben çok asitli bir sirke istiyorum .Asit istiyorum .Sirkemi nasıl asitlendirebilirim? Tam iki ay oldu .İçilebilir sirke oldu .Sirke dediğin asitli olmalı ,tıpkı hazır sirke gibi .Asit için yine ve yine asitlenene kadar şeker ,bal ,pekmez vs mi katmalıyım .Neyi eksik yaptım ? Yoksa daha fazla mı zaman gerekiyor ? Lütfen tecrübeli arkadaşlar yol göstersin ,teşekkürler .

justice beğendi.
zeynepzik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025