![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-03-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 50
|
Alıntı:
Ben de evde elma ve üzüm sirkesi yapıyorum. Ancak sirkeyi süzdükten sonra eğer buzdolabında muhafaza etmezsem tekrar ana oluşturmaya başlıyor. Rengi bulanıyor. Yani çalışmaya devam ediyor. Siz nasıl saklıyorsunuz sirkenizi ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
Şehir: Trakya bea :)
Mesajlar: 1,361
|
Limon tuzu katıyorlar. Yalnız sirkenin aroması bozulmasın diye çok az miktarda olması gerekiyor. Kendi yaptığım sirkeyi ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında muhafaza ettiğimde, bir daha ana oluşmamıştı. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Belki bir kısmı maya oluşturmak için süzmeden muhafaza edilebilir, her yıl yeniden kullanmak için. |
|
|
|
|
![]() |
|
|