agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-09-2009, 20:54   #11
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Galeri: 107
Ben de yetiştirdiğim domateslerin kabuklarını soyuyorum (kaynar suda biraz bekletip buzlu suya atarak). Sonra biraz irice doğrayıp buzdolabı poşetlerine bir pişirimlik porsiyonlar halinde koyuyorum. Buzlukta şu an 25 yemeklik domatesim var. Buzlukta yer kalmadı. Biraz da konserve yapacağım. Yani domatesleri rendeleyip ince kıyılmış biberle az yağda kaynatacağım. Sonra sıcakken kavanozlara doldurup kavanozu ters çevireceğim. Komşular burada buna menemen içi diyorlar.

sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025