![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili nevsune, Bomba gibi bir sorum var. Ben bu domateslerin kuruduğunu nasıl anlayacam???? Üç gün bir yüzleri, üç gün de diğer yüzleri güneşlendi. Bu arada tadı çok güzel, dayanamayıp yedim bir tane ![]() ![]() ![]() Aklıma karpuz kabuğu düşürmeyecektiniz. Şimdi ayıklayın bakalım karpuzun çekirdeğini Feyyaz ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
". Oh ya içim rahat etti şimdi. Ellerinize sağlık![]() Renkleri gayet güzel olmuş (biraz koyu olmuş ama olsun zararı yok), tatları da güzelmiş madem çok sevindim. Bence artık onları bez bir torbaya alabilirsiniz, biraz da orada kururlar. Daha sonra bir buzdolabı poşetine geçirirsiniz. Ben ilk yaptığımda bez torbada bırakmıştım, takır takır olmuşlardı. Kışın bunları hem yemeklerinizde kullanabilirsiniz hem de sabah kahvaltılarında (küçük olmasının nedeni var elbette, onun tarifini size sonra vereceğim ).Feyyaz kurban olsun size ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|