Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DefneD.
Sevgili nevsune,
Bomba gibi bir sorum var. Ben bu domateslerin kuruduğunu nasıl anlayacam????
Üç gün bir yüzleri, üç gün de diğer yüzleri güneşlendi. Bu arada tadı çok güzel, dayanamayıp yedim bir tane
Aklıma karpuz kabuğu düşürmeyecektiniz. Şimdi ayıklayın bakalım karpuzun çekirdeğini
Feyyaz 
|
Sevgili DefneD., sizden bir ses çıkmayınca "eyvah" dedim "gitti domatesler, küflendi

". Oh ya içim rahat etti şimdi. Ellerinize sağlık
Renkleri gayet güzel olmuş (biraz koyu olmuş ama olsun zararı yok), tatları da güzelmiş madem çok sevindim. Bence artık onları bez bir torbaya alabilirsiniz, biraz da orada kururlar. Daha sonra bir buzdolabı poşetine geçirirsiniz. Ben ilk yaptığımda bez torbada bırakmıştım, takır takır olmuşlardı.
Kışın bunları hem yemeklerinizde kullanabilirsiniz hem de sabah kahvaltılarında (küçük olmasının nedeni var elbette, onun tarifini size sonra vereceğim

).
Feyyaz kurban olsun size