agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-08-2009, 17:28   #11
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DefneD. Mesajı Göster
Sevgili nevsune,

Bomba gibi bir sorum var. Ben bu domateslerin kuruduğunu nasıl anlayacam????
Üç gün bir yüzleri, üç gün de diğer yüzleri güneşlendi. Bu arada tadı çok güzel, dayanamayıp yedim bir tane

Aklıma karpuz kabuğu düşürmeyecektiniz. Şimdi ayıklayın bakalım karpuzun çekirdeğini

Feyyaz
Sevgili DefneD., sizden bir ses çıkmayınca "eyvah" dedim "gitti domatesler, küflendi". Oh ya içim rahat etti şimdi. Ellerinize sağlık

Renkleri gayet güzel olmuş (biraz koyu olmuş ama olsun zararı yok), tatları da güzelmiş madem çok sevindim. Bence artık onları bez bir torbaya alabilirsiniz, biraz da orada kururlar. Daha sonra bir buzdolabı poşetine geçirirsiniz. Ben ilk yaptığımda bez torbada bırakmıştım, takır takır olmuşlardı.

Kışın bunları hem yemeklerinizde kullanabilirsiniz hem de sabah kahvaltılarında (küçük olmasının nedeni var elbette, onun tarifini size sonra vereceğim).

Feyyaz kurban olsun size

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025