![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-11-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-08-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() * Yumurta verimleri düşük, *Minyatür olanların yumurtaları normal yumurtanın yarısı kadar mini yumurtacıkları var, ![]() *Diğer tavuklarla bir yerde pek olmuyorlar, sürekli kavga çıkma durumu oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-08-2012
|
Teşekkürler bilginiz için ayrı biryer olmasılazım bunlar için öğrendiğim iyi oldu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-09-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Zerre, benim fotoğraflarımdaki sultanların hepsi tavuk, horozların ibikleri tepe tüylerine rağmen kırmızı ve belirgin oluyor. Diğer horozlar gibi ötüyorlar. Bu arada, süs tavuklarım kümeste kapalı duruyorlar, diğer bütün tavuklarım bir tane bile kalmadı, hepsine hastalık geldi. 2 gecede bahçede serbest gezen tüm tavuklar öldü. Kümeste kapalı olanlar gayet sağlıklı ve neşeli duruyorlar. Tavuk hastalıklarını evden eve serçe, kumru gibi kuşlar taşıyorlar. Umarım serçeler kapalı kümesime girmezler. Kalan tavuklarım için endişeliyim doğrusu... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
|
öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim,ibikleri nekadarlıkken belli oluyor ,bizimki maksimum 5aylık ,yanına eş alacağım onun için cinsiyetini öğrenmek istiyorum. tavuklarınız içn üzüldüm doğrusu ,nekadar işinize yarar bilemem ama ekşi ayran denemenizi tavsiye ederim ,biz normal tavuklara arada bir veriyoruz tavuklar daha canlanıyorlar sanki |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizinkinin de görünüşünden cinsiyetinin belli olması lazım... fotoğraf ekleyebilirsiniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırım Zerre... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
|
benim sultan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |