View Single Post
Eski 21-11-2012, 17:31   #2240
RAULGONZ7
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 10-11-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi melodi-raşa Mesajı Göster
Teşekkürler bilginiz için şu anda kümesim boş yaza işallah düşünüyorum. Önceki sayfalarda bahsettim kümesime birşey girmiş ve tavuklarımın hepsini parçalamış dağıtmış. Kimi kümeste kimi bahçeye serilmiş hepsi teli parçalamış dağıtmış biz köpekden şüpheleniyozda kimide diyor tilki girip öldürmüştür. Köpek sonradan gelip tavuk ölülerini bahçeye gelmiş çıkarmıştır diyorlar. En çokda yeşil yumurtlayan tavuğuma üzüldüm yaa halamdan istemiştim iki tavuk bide horozunu vermişti. Eğer bidaha tavuk beslersem bakalım halamdan birdaha isteyeceğim işte düşünüyom ben yumurta tavuğu istiyom iyi sinden verimli olan beş tavuk bir horoz olsun yeterli benim için bahçemi ektiğim için salmıyom etrafı çevrili telli yerde besliyom. Kümesi elden geçirip sağlam laştırıp yeniden düzene koymamlazım eşimde istemiyor bakalım arık gönlünü yapabilirsem istiyom
Melodi-raşa Bu yeşil yumurtacı tavukların yumurtasından bulabilirmiyiz peki.Akrabınızdan alabilirmiyiz.Parası ne kadarsa verelim.10-15 adet kadar yumurta yeterli olacaktır.

Ayrıca 5 tavuk 1 Horoz olarak eğer yumurtacı tavuk istiyorsanız kesinlikle Atak-s al derim.Gerçekten yumurta verimi konusunda çok mükemmel cinsler.Çok kısa sürede tüy dökme zamanını atlatır atlatmaz yumurtaya devam ediyorlar.Kışın bile yumurtasız kaldığımı hatırlamam buna inanın.

RAULGONZ7 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön