View Single Post
Eski 20-11-2012, 18:51   #2234
RAULGONZ7
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 10-11-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Bu mesajına cevap olarak tabi raulgoncum seve seve deyip bir sürü resim paylaşmak isterdim ama biliyosun raulgon elimde iki elin parmakları kadar bile tavuk kalmadı Duyarlı arkadaşlara bende sesleniyorum resimlerinizi paylaşın ben de hiç olmazsa kayıplarımın acısını resimlere bakarak bastırıyım bende paylaşcam ölümden sonra yeni aldığım tavukları
bay tömürcek arkadaşım.Bir tavuk sever olarak müsait oldukça internetten tavuk sahibi arkadaşların kümeslerindeki cevherleri görmeye takip etmeye çalışıyorum.Uzun bir süredir takip ettiğim ve baktığım için bi çok arkadaşımızın o kadar güzel renkte,ırkta,çeşitlilikte tavukları varki;sanki pul kollekiyonu gibi veya bir hazine bile denebilir bizler için,insanın baktıkça bakası ve bi o kadarda iştahını kabartıyor.Hepsine maşallah.Allah nazarlardan saklasın.Tabi bu güzelliklerden bu cevherlerden bizde görüp bakmak isteriz.Amacım bu güzelliklerin bizlerden mahrum edilmemesidir.Bende de tavuk çeşidi çok ama genel anlamda köy tavukları.O kadar çok çeşit görüyorumki hiç cinsini duymadığım çeşitler gördüm.Bu duymadığımız görmediğimiz çeşitleri cinsleri görmek istiyoruz.

RAULGONZ7 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön