View Single Post
Eski 20-11-2012, 19:26   #2235
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi RAULGONZ7 Mesajı Göster
bay tömürcek arkadaşım.Bir tavuk sever olarak müsait oldukça internetten tavuk sahibi arkadaşların kümeslerindeki cevherleri görmeye takip etmeye çalışıyorum.Uzun bir süredir takip ettiğim ve baktığım için bi çok arkadaşımızın o kadar güzel renkte,ırkta,çeşitlilikte tavukları varki;sanki pul kollekiyonu gibi veya bir hazine bile denebilir bizler için,insanın baktıkça bakası ve bi o kadarda iştahını kabartıyor.Hepsine maşallah.Allah nazarlardan saklasın.Tabi bu güzelliklerden bu cevherlerden bizde görüp bakmak isteriz.Amacım bu güzelliklerin bizlerden mahrum edilmemesidir.Bende de tavuk çeşidi çok ama genel anlamda köy tavukları.O kadar çok çeşit görüyorumki hiç cinsini duymadığım çeşitler gördüm.Bu duymadığımız görmediğimiz çeşitleri cinsleri görmek istiyoruz.
Sana katılıyorum raulgon arkadaşım elinde okadar güzel ve çeşitli tavukları olan arkadaşlar var ki imrenmemek elde değil Bende çok beğeniyorum değişik tavuk ırklarını ama bahara hedefim denizli, karyağdı ispenç (tabi başka renkte olabilir), tokat tavuğu hani beç veya iran tavuğu da diyolar ve pon pon ördek bunlardan yumurta ayarlayabilirsem edinmek istiyorum şimdiki hedefim bunlar

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön