![]() |
|
![]() |
#2221 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-11-2012
|
Sağol kardeşim amin hepimizin tavukları var hepimiz görelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-11-2012
|
bildiğimiz köy tavuğu sayın RAULGONZ7:d |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Ağaçsever
|
melodi-raşa En iyi yumurta verimi olan tavuklardan biriside atak-s tavuklarıdır.İnternetten Tae nin sitesini araştırısanız orada bu tavuklar hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Ağaçsever
|
Maşallah Çok güzel rengi var.Bu tipte bendede siyah bi tavuk vardı.Sanki görünüm olarak onu andırıyor rengi haricinde.Köy tavuğu olarak çok cins bi hayvandı Yumurta verimi ve gurk olmasıyla benim kümesin favori tavuklarındandı.2 sene önceki ölen tavuklarımla beraber oda öldü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2010
|
Arkadaşlar Maaşallah çok güzel resimler yüklemişsiniz.Benim çalınan horozlardan biri bir ay sonra kaçmayı başarmış ve bugün eve geldi çok şaşırdım ve mutlu oldum.darısı diğerlerinin başına inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Yeni Üye
|
1 ay sonra evini nasıl unutmamış maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Bende şaşırdım valla 1 ayda o gittiği yere alışması lazım normal şartlarda ama hakikatli horozmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Ağaçsever
|
Atalarından gelen damarı sağlam hayvanmış.Yerini yurdunu yediğini içtiğini unutmayacak kadar sağlam.Helal olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Yeni Üye
|
******* helal olsun gerçekten hani güvercinlerde damarlı derler ya demekki tavuklardada varmış ondan gerçekten helal olsun hayvana onu kesmessiniz artık herlade ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar elimizde kümeslerimize ait resimler tavuklarımıza ait resimleri elimizden geldiğince paylaşmaya çalışalım.Lütfen herkes elindeki güzel hazineleri (çeşitli ırklar ) sergilesinki bu güzelliklerden mahrum kalmayalım.Ne kadar çok resim paylaşırsak,Forum üyelerinide iştahlandırıp paylaşım konusunda teşviklendirmiş olacağız. Saygılarımla, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Ağaç Dostu
|
Bu mesajına cevap olarak tabi raulgoncum seve seve deyip bir sürü resim paylaşmak isterdim ama biliyosun raulgon elimde iki elin parmakları kadar bile tavuk kalmadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah kardeşim hepimiz de öyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar benim 1 adet bu senenin buladalarından tavuğumun ayağı kümesin içinde tünekteki demirin arasına sıkışmış.sanırım 24 saat kadar o şekilde asılı kalmış.Ayak hareket ediyor.Kırık veya çıkma gibi bi durum yok incelemelerime göre ayağına demir iz yapmış.2 gündürde yeni yeni ayağını basıyor ama iyileşemedi bi türlü.Ayağını iyileştirmek için yapabileceğimiz ne var.**** bunun gibi başına bi olay gelen varsa yardımcı olurmusunuz. Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-08-2012
|
Teşekkürler bilginiz için şu anda kümesim boş yaza işallah düşünüyorum. Önceki sayfalarda bahsettim kümesime birşey girmiş ve tavuklarımın hepsini parçalamış dağıtmış. Kimi kümeste kimi bahçeye serilmiş hepsi teli parçalamış dağıtmış biz köpekden şüpheleniyozda kimide diyor tilki girip öldürmüştür. Köpek sonradan gelip tavuk ölülerini bahçeye gelmiş çıkarmıştır diyorlar. En çokda yeşil yumurtlayan tavuğuma üzüldüm yaa halamdan istemiştim iki tavuk bide horozunu vermişti. Eğer bidaha tavuk beslersem bakalım halamdan birdaha isteyeceğim işte düşünüyom ben yumurta tavuğu istiyom iyi sinden verimli olan beş tavuk bir horoz olsun yeterli benim için bahçemi ektiğim için salmıyom etrafı çevrili telli yerde besliyom. Kümesi elden geçirip sağlam laştırıp yeniden düzene koymamlazım eşimde istemiyor bakalım arık gönlünü yapabilirsem istiyom |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Ayrıca 5 tavuk 1 Horoz olarak eğer yumurtacı tavuk istiyorsanız kesinlikle Atak-s al derim.Gerçekten yumurta verimi konusunda çok mükemmel cinsler.Çok kısa sürede tüy dökme zamanını atlatır atlatmaz yumurtaya devam ediyorlar.Kışın bile yumurtasız kaldığımı hatırlamam buna inanın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Ağaçsever
|
Ayrıca bu dediğiniz yumurta tavuğu heryerde buluna bilen tavuk cinsimi acaba.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Ağaç Dostu
|
Bir kısmını civcivken satın almıştık, burdaki tavukçuluk tesislerinin birinden, bir kısmıda köy tavuğu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Ağaçsever
|
Bu sene duyduğum kadarıyla baya bi yaygın olduğunu duymuştum.Ben Konya dan Atak-s tavukçuluğunu yetiştiriciliğini yapan çiftlikten aldım.Bende 10 kadar var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Ağaçsever
|
Bende konyadayım bende düşünüyordum. Tavuk çifliğinden istesek verirlermi acaba diye.Beyşehir -Konya yolu arasında iki tane tavuk çifliğivar oradaki çiflikten baksak verirlermi acaba bu dediğiniz tavuktan varmıdır acaba oradaki çiflikte bilginiz varmı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Ağaçsever
|
Eğer Konyadaysanız Pazar günleri muhacir pazarına bakın derim.Çok güzel tavuklar geliyor.Atak-s tavuklardan oradada bulabilirsiniz.Ayrıca çiftliklerden tavuk vermezler.Alsanızda çiftlikten çıkma tavuk verimli olmaz.Siz en iyisi genç tavuk alın.Hem verim açısından hem sağlık açısından iyi olur.Dediğim gibi pazar günü muhacir pazarından yetişkin ve genç tavuklar bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() * Yumurta verimleri düşük, *Minyatür olanların yumurtaları normal yumurtanın yarısı kadar mini yumurtacıkları var, ![]() *Diğer tavuklarla bir yerde pek olmuyorlar, sürekli kavga çıkma durumu oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|