agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-08-2009, 12:26   #1
Ağaç Dostu
 
BalıkcıSerdar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
Sn. Hoşseda;

Sizi fiilen tanımış kadar oldum desem yalan olmaz Samimi anlatımınız için çok teşekkürler.

Benim, Tokat Kebabı ocağında odunların cinsi ve yakma yöntemi hakkındaki yazdıklarımı, neden bu kadar üstüne basarak belirttiğimi sizin bu sözünüz "Direkt ateşle temas yok. Ancak mesafe kısa ve çok yakarsanız sobayı malzeme kısa sürede dış kısmından yanmaya başlıyor" açıkça anlatıyor. Tavuğu da tenekede yapmayı (Tenekede tavuk başlığına bakarsanız) denemenizi tavsiye ederim, yemek için mecbur kalmayı beklemezsiniz. Balık konusunda, tutmada ki iddiam, pişirmede maalesef yok, pişiririm ama aman aman iddialı bir şey olmaz. Anadolu da balık kültürü pek olmadığı için biraz geri kalmış olmamız da normal sayılır sanırım

Yemek yapma (özellikle de kebap) işlerinden ve yemekten keyf aldığınız da açıkça belli, belirtmenize bile gerek yok. Baksanıza hemen ayaküstü "hırsız kebabı" tarifini de vermişsiniz

Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice uzun yıllar, ayrıca biran önce şu "Hırsız Kebabını" da denemeniz ve başarmanız temennisiyle, selamlar, saygılar.

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025