Sn. Hoşseda;
Sizi fiilen tanımış kadar oldum desem yalan olmaz

Samimi anlatımınız için çok teşekkürler.
Benim, Tokat Kebabı ocağında odunların cinsi ve yakma yöntemi hakkındaki yazdıklarımı, neden bu kadar üstüne basarak belirttiğimi sizin bu sözünüz "
Direkt ateşle temas yok. Ancak mesafe kısa ve çok yakarsanız sobayı malzeme kısa sürede dış kısmından yanmaya başlıyor" açıkça anlatıyor. Tavuğu da tenekede yapmayı (Tenekede tavuk başlığına bakarsanız) denemenizi tavsiye ederim, yemek için mecbur kalmayı beklemezsiniz. Balık konusunda, tutmada ki iddiam, pişirmede maalesef yok, pişiririm ama aman aman iddialı bir şey olmaz. Anadolu da balık kültürü pek olmadığı için biraz geri kalmış olmamız da normal sayılır sanırım
Yemek yapma (özellikle de kebap) işlerinden ve yemekten keyf aldığınız da açıkça belli, belirtmenize bile gerek yok. Baksanıza hemen ayaküstü "hırsız kebabı" tarifini de vermişsiniz
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice uzun yıllar, ayrıca biran önce şu "Hırsız Kebabını" da denemeniz ve başarmanız temennisiyle, selamlar, saygılar.