agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları
(https)




Beğeni Düzeni269Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-06-2012, 17:03   #11
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Bize yıllardır ev ortamında bile tavuk kestiğimiz bıçağı ve kesme tahtasını iyice sterilize etmeden et kesmememiz anlatıldı. Bunu bizler biliyorken, onlarca uzman çalıştıran büyük şirketler özrü kabahatinden büyük bu açıklamayı nasıl yapabiliyorlar anlayabilmiş değilim.
Yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar açıklayayım, şirketin böyle bir açıklaması yok. Dün gece yaptığım kendi varsayımım (belki de aynı tezgahta işlenen tavuk eti ile karışmıştır) birden şirket böyle bir açıklama yaptı şeklinde algılanmaya başladı.

syılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025