View Single Post
Eski 06-06-2012, 23:21   #80
Sakaki
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Sn Syılmaz

Çok samimi olarak yazıyorum:
Ben bu haberi foruma atarken hiç bir yorum ve ekleme yapmadan koydum. Daha sonra iddialı laflarınız ve hararetli savunmanızla, istemeseniz de raporla teşhir edilmiş bir şirketi savunma denecek derecede korumaya aldınız ki bu aşamada bence daha nötr bir rota seyretmeniz gerekirdi.

Doğal olarak bu iddalı ve neredeyse bakanlığın teşhir ettiği şirketleri savunurcasına kendinizden son derece emin çıkışlarla ve beyanlarla gerek benim gerek diğer üyelerin tepkisini aldınız.
Sonra yumuşama yoluna gittiniz ve yorumlarınızı "olabilir, varsayıyorum, belki" gibi terimlerle sonlandırmaya başladınız ama artık iş işten geçmişti.

Konunun dışına fazla çıkmadan size nacizane önerim: bence herkesten önce siz bilip bilmeden ve kendinizden çok emin olup da aslında emin olamayacağınız bir konuda bu kadar çok hararetli atıp tutmayın derim.

Bakanlık sadece Pınarı teşhir etmedi, daha birçok firma var o listede. Neden siz bizleri suçladığınız şekilde sadece Pınarı koruma/savunma vari bir tutuma giriyorsunuz ki? Bu linç kampanyası değildir, "Türkiye'de Gündem" konusudur.

Dediğim gibi: aslında açılan konu hiç yorum ve ekleme yapılmadan sadece bakanlık haberi aynen aktarılarak yapılmıştı! Bunu yaparken de amacım halkın haberdar olmasını sağlamaktı.

Herkese iyi geceler.

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön