agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-03-2011, 10:30   #21
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi agozce Mesajı Göster
Teşekür ederim Kiraz hanım. Dilerim bir süresi vardır. Yoksa hiç kolay bir durum değil.

Bu hafta sonu diyetisyene gideceğim. Süreyi o zaman öğreneceğim,Soracağım. Kefir mayasını, Kabartma tozu ve karbonatı.......

Mısır ekmeğinde maya yok ama mısır ne kadar sağlıklı bilemem. Piyasadaki mısırların çoğu GDO.

Ben Karabuğday diye bir un buldum. Onu deneyeceğim.

(www.karabugday.com)
Karabuğday ile başlık açacaktım, fırsatım olmadı. Araştırmadan ekmek yaptım, yemeye imkan yoktu. Karabuğday, buğday değil aslında ve tamamından ekmek yapınca sonuç kötü oluyor. Yapılan ekmeklere bir miktar katabiliyorsunuz.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025