Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi agozce
Teşekür ederim Kiraz hanım. Dilerim bir süresi vardır. Yoksa hiç kolay bir durum değil.
Bu hafta sonu diyetisyene gideceğim. Süreyi o zaman öğreneceğim,Soracağım. Kefir mayasını, Kabartma tozu ve karbonatı.......
Mısır ekmeğinde maya yok ama mısır ne kadar sağlıklı bilemem. Piyasadaki mısırların çoğu GDO.
Ben Karabuğday diye bir un buldum. Onu deneyeceğim.
( www.karabugday.com)
|
Karabuğday ile başlık açacaktım, fırsatım olmadı. Araştırmadan ekmek yaptım, yemeye imkan yoktu. Karabuğday, buğday değil aslında ve tamamından ekmek yapınca sonuç kötü oluyor. Yapılan ekmeklere bir miktar katabiliyorsunuz.