agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-03-2011, 15:32   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Galeri: 25
Mayasız ekmek olarak, lavaş-yufka-bazlama (maya katılmadan un-tuz-su)tarzında ekmek tüketmemiz gerek.

Zaten son zamanlarda marketlerdeki ekmekçilere mayasız ekmek soranlar çoğaldı...

Bir de mayasız diye marketlerde satılan yufka gözleme benzeri ürünleri seçenler bu ürünlerin içindekiler kısmını okusun...Sürüsüne bereket E dolu

Mayadan mayaya da fark var.

Kefirdeki mayayla şaraptaki maya aynı mı? Bu konuda york testinde bir açıklama var mı?

Eğer tüm mayalanmış ürünlere tolerans yoksa ,iş çok zor.

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025