![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın burhan ak, ekşi karadut ağır gelişen bir ağaç. Benim fidanım 8. yaşını tamamlamak üzere ama henüz randımanlı meyve nasip olmadı. Sabırla ağaca bakmaya devam etmek dışında çare yok. Zamanı gelip kaptırdığında onu tutmanın mümkün olmayacağına eminim...Artık meyveleriyle şurup mu yaparız reçeller mi bilemiyom... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-05-2015
|
[QUOTE] Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=burhan ak;1458376] Alıntı:
Bunların dışında aynı sorunları ben de kendi fidanlarımda gözlemliyorum. Çok nedeni olabilir. Koşullar zorluysa veya tam tersi her şey yolundaysa bitki köke veya vejetatif, yani yaprak ve sürgün, dal gelişimine öncelik tanımış olabilir, ki kurak iklim şartlarına uyum sağlamış, güneşli, kuru coğrafyalarda evrimleşmiş bu dut çeşidi benzer yerlerde evrimleşen pek çok ağaç gibi önce köklere yatırım yapma eğiliminde olmalı. Sayın Hosseda'nın söylediklerine katılıyorum. Sabredin, zamanı geldiğinde, kendini garantiye aldığında hediyelerini verecektir. Düzenleyen Taşlıbahçe : 02-05-2016 saat 16:12 Neden: düzeltme |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-05-2015
|
Cevap için teşekkürler Sayın Taşlıbahçe. İçimi rahatlattın. Meyve vermeyecek olsaydı, bu kadar beklemek çok canımı sıkardı. Sabredecem artık. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| karadut |
|
|