![]() |
Sevgili gilan, o bahsettiğin sihirbaz gülü.
|
Alıntı:
Muhteşem gülleriniz var, imrenmemek elde değil. Hani demiştiniz ya istediğiniz olursa söyleyin diye, işte utanarak da olsa söylüyorum güllerden çok istiyorum hele o ilk gül var ya o beni mestetti ( Dışı sarı içi bordo bukleli ) bilmiyorum mümkünmü ama, ne zaman olursa beklerim. Hoşçakalaın. |
Sevgili Güler Abla,
Merhaba,yine bir ilk. Ben de bu gülü ilk kez görüyorum. Nasıl edindiğinizi hatırlıyormusunuz.. Çok güzel yine herşey. Birde kaymak çalısının tohumunun ne zaman ekildiğini biliyormusunuz.İlgili bölüme yazdım ama yanıt alamadım. Teşekkürler |
Alıntı:
Maşallah de nazar değmesin:p Eklenti 79356 |
Güler Hanım,
Bahçeniz içimi ferahlatıyor. Bir yandan işlem yapıyorum, bir yandan da bahçenize göz atıyorum, bu sıcak ve yorucu günde nefes aldırıyorsunuz. |
Sevgili Güler Hanım mükemmel olmuş bahçe,hele o sihirbaz gülüne hayran kaldım ,eline gönlüne sağlık mutlulukla otur inşallah..
|
Yağmur yağmış
Dün Benden habersiz Bir uyku kuşu Konmuş gözlerimin üzerine Görememişim Banu Aka İyi uykular, yorgun ama yılmayan savaşçı.;) |
Teşekkür ederim, sevgili arkadaşlar.
Celal, valla haklısın hem yorgun hem de uykusuzum. Bugün torunlar gittiler, yarın başka misafirlerimiz geliyor. Daha sonra da ben vınnn İstanbul'a. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Küçüğüm daha iki yaşında ama bahçe işlerini çok seviyor.
Hele sulama işi tam ona göre. Fuu, fuu diyerek hortumu alıyor. Önce çiçeklerden başlıyor, sonra çizmeleri derken, saçlarına kadar ıslanıyor. Eklenti 79710 |
1 Eklenti(ler)
|
Şu tatlılığa bak. Maşallah. Güler Hanım çok tatlı torununuz.:)
|
Bahçeniz bir yeryüzü cenneti sanki.
2015 nolu mesajdaki gülünüz harika. Hiç bir yerde görmedim. |
Küçükler bizden meraklı Güler ablacığım bende benim ufaklığı bahçeden zor alıyorum. Maşallahları var:)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Maşallah,torununuz pek sevimli,bahçedeki en güzel çiçek...
|
Sevgili Celal, onların da hemen hemen aynı pozda bir fotoğrafları var, ama kedisiz.
Öğle uykusuna dedesinin göğsünde yatıyor, sonra odasına taşıyorum. Haklısınız ardabora, çok güzel ve tatlı oluyorlar. Allah hepsini korusun, iyi günler göstersin. |
Sevgili Vildan Sönmez, gösterişli oluyor ve renk değiştiriyor.
Bir de bunun pembesi var. O da pembe beyaz. Onun kokusu da çok güzel, bunda pek koku yok. Üzerinde gonca vardı, eğer açmaya başladıysa sizin için fotoğraflarım. Bir Erdek yapayım, belki bulabilirim. |
Teşekkürler Güler hanım.görmek isterim.
Ayrıca,Torunlarınızı da Allah bağışlasın. Çiçekleri sularken ıslak ıslak, ne tatlıdır o.( Laf aramızda ben de artık torun sahibi olmak istiyorum.) |
Alıntı:
Oğuz abi, çocukları böyle taşıdın mı ? Cevap: onları da dedeleri taşıdı. |
Alıntı:
Oğuz abiiiii bizleri iştahlandırıyorsun,:p |
Sevgili Vildan hanım, Lilium!
Torunlar hakikaten çok seviliyor. Ama sadece istemekle olmuyor, sizler de biraz dürtükleyin, çocuklarımız biraz ağırdan alıyorlar. Zaman hızla geçiyor. Lilium, lâf aramızda Oğuz kendi oğluyla bile bukadar oynamadı. Serde çerkezlik var. Ama torunlarıyla alt alta, üst üste. Hakan bile şaşırıyor. |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Kolay gelsin sevgili Güler, bu güzellikler bırakılıpta İstanbul'a dönülürmü hiç, bahçeniz coşmuş maşallah.
Bıcırık da yardım ederken hazır, keyfini çıkarın bence. |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025