![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Oğuz arka bahçeyi biçtikten sonra genellikle burada dinlenir.
|
Güler hanim, resimleriniz sizin yerinize konusmus fazla söze ne gerek... Hepsi de birbirinden güzel. En güzel yanlarindan biri de sanirim bu güzellikleri baskalariyla paylasmak, o kadar emek verilen cennet kösesini insanlarin begenisine sunmak. Ve bir kac güzel söz duymak. Bahcesini, bitkilerini seven, en güzelini gerceklestirmeye calisan bir insana bence en güzel hediye begeni almak, güzel sözler duymak. Insanin tüm yorgunlugu gidiyor, evet ortaya bir seyler cikarmisim demek ki diyor... Resimlerinize her seferinde hayranlikla bakiyorum ve sizden cok sey ögreniyorum. Tesekkürler... Allah size saglik ve upuzun bir ömür versin de bu güzelliklerin tadini doya doya cikarin.
|
1 Eklenti(ler)
|
Teşekkür ederim sevgili ciceksever70.
Haklısınız, sizlerin güzel yazıları bana daha da güç veriyor. |
Alıntı:
çimleriniz için çok üzüldüm. Ama gülleriniz ve diğerleri çok güzel. Çim alan için yan yonca düşünmezmisiniz.Bir daha sizi üzemesin çimler. |
Sevgili jineop, başka alternatifler var ama çimin güzelliği hiçbirinde yok.
Sonbaharı bekleyip çim ekmeye niyetliyim, inşallah. |
kesme çim kulansanız rulo halin deki
|
Hepsi birbirinden güzel. Güler Hanım, ceylanlar ne kadar süre çiçekli kalıyor?
|
Nasıl olsa taban ile uğraşacağım. Drenaja ve otomatik sulama kafalarına ilave yapacağız.
Taban toprağı da hazırlanacak. Geriye bir tohum ekmek ve kapak toprağı kalıyor. Sadece bu ikisi için o kadar çok para harcamak da pek işime gelmiyor. Daha doğrusu bu konuda pek fikrim yok. Benim daha önceki çimim beni dokuz sene idare etti, hazır çimlerde kalite ne, ne kadar dayanır pek bilemiyorum. Hani derler ya şeytan azapda gerek, belki de öyledir. |
Sevgili zenfree, solmuş çiçeklerini topla, aynen çuha çiçekleri gibi. O zaman devamlı çiçekte oluyorlar.
|
sizdaha iyisini bilirsiniz azap çekmeye siniz diye söyledim
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 78406 Kaynak |
Çok teşekkür ederim. Ne güzel ''bugün de yeni bir şey öğrendim"
|
Uzun zamandır foruma okuyucu olarak geliyordum, üye de olmamıştım. Forumun seviyesini çok beğenince üye oldum ve ilk mesajım size nasipmiş Güler Hanım :) Bahçeniz gerçekten çok güzel. Benim de 29 Mayıs'ta düğünüm var. O tarihten sonra evimin bahçesini düzenlemeye başlayacağım.
|
2 Eklenti(ler)
Son üç gündür havalar çok sıcak oldu. Güllerim de iyiden iyiye açmaya başladılar. Ama çoğunda küllemeler başlıyor diye hemen ilaçlamaya giriştim.
Üzerlerinde çok fazla gonca var, onlar da açtığında manzara çok güzel olacak. Sizler için bahçemden çektiğim fotoğrafları yüklüyorum. Balkondan bahçeye bakış. Eklenti 79148 Eklenti 79149 |
1 Eklenti(ler)
Kameriyedeki güller çok güzel kokuyor.
Sabah kahvaltısı veya akşam beş çayını burada içiyoruz. Sizleri de bekleriz. Eklenti 79161 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bahçe yolu. Daha yan taraftaki taflanları ve şimşirleri kesemedim. En kısa zamanda şekil vermem gerekiyor.
|
1 Eklenti(ler)
|
Güler hanım,
2001 nolu mesajdaki ilk fotoğrafda sardunyaların yanındaki tek saksıda olan çiçeğinizin ismini öğrenebilir miyim? |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Bütün çiçekleriniz harika, özellikle güller ama bu çiçekte harika görünüyor Güler Hanım. 1 ay kadar önce Balıkesir'de bir evin camında görmüştüm, gözüm kalmıştı ama utanım kapıyı çalıp adı nedir bu çiçeğin diye soramamıştım, kısmet sizeymiş.Teşekkur ederim.Soğanlı bir bitki mi? Ekim zamanı geçti mi acaba? Bir tane de ben edinsem hiç fena olmaz :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025