![]() |
Güler hanım sizde gilla tricolor kuş gözü çiçeği tohumu varmi uzun zamandır arıyorum bulamadım
Forumda elinde olan varsa tohum konusunda bana yardımcı olabilirmi lütfen |
Sevgili Serdars1, ben tohum toplamıyorum. Dağıtımlarım genelde çelik ve soğan üzerine oluyordu. Tohum takas etkinliğine katılan arkadaşlarımıza danışsanız daha iyi olur.
|
Alıntı:
|
Bahçede yapılacak ne çok iş var, balkon çiçeklerinin ancak yarısını temizleyip bakımlarını yaptım. Atlaslara daha sıra gelmedi.
Güller tek tük açmaya başladı (bir adet gül fotoğrafı yüklemek istedim ama sunucu aşırı yüklendi diye kabul etmedi) |
Ayni durumdan bende rahatsızım 6 aydır resim koyamıyorum ,derdimi izah edemedim 20 senedir oluyordu da şimdi neden olmuyor resim cok şey ifade ediyor SELAMLAR
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 731732 |
Alıntı:
Forumu, Tapatalk üzerinden kullanıyorsanız uygulamanın sıkça karşılaşılan sorunları nedeniyle fotoğraf yüklemekte sıkıntı çekiyor olabilirsiniz. |
1 Eklenti(ler)
Ben fotoğraf yüklerken image Converter PNG/JPG/JPEG uygulamasını kullanıyorum.
Uygulamaya girip yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin, ardından fotoğrafı sıkıştırın. Sıkıştırdığınız fotoğraf 100 KB’ı geçmesin. Daha sonra sağ alttaki onay işaretine basıp galeriyi kaydedin. Sonrasında siteye girip sıkıştırdığınız fotoğrafı seçerek yükleyin. Örnek: Benim şebboylarım 🌸 |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026