![]() |
Eskisine göre çok daha iyi :)
Bir de interneti olsa :) |
Bugün sevgili Güler hanım ve Oğuz beyin bahçesini ziyaret ettim. Maksadım değerli insanlarla yakından tanışmak ve Güler hanıma geçmiş olsunlar dileklerimi sunmaktı. Maalesef görüşemedik. Onlar da doktor kontrolü için İstanbul'a gitmişlerdi. Kapı açık olduğu için bahçeyi gezdim. Inşallah, yakında yine gidecegim ziyaretlerine. Çünkü çok yakınlarına taşınmışız.
|
Geçmiş olsun şifa diliyorum selamlar sevgiler abla.
|
atlas
güler hanımın eline koluna sağlık kendisinede allah sağlık versin çok güzel bahçe yapmış emeğinin karşılığını çok güzel almış çiçeklerin içinde bahçesinde güle güle otursun
|
Çok geçmiş olsun Güler Hanım.
|
Maşallah! Bahçeniz harika, her gün girip girip sayfalara bakıyorum. Hem görsel açıdan hemde yazılı olarak epey bilgi var. Bu arada çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
|
Sağ ol sevgili yavuz10, şükürler olsun çok daha iyi hissediyorum. Hatta kendimi çok yormadan çok geç kalmama rağmen yavaş yavaş güllerimi budamaya başladım, yapabildiğimce misali.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İnşallah işler kolaylaşsın, havalar ve bahçe iyice bir düzene girsin o zaman gelirsiniz hem tanışır hem de balkonda çayımızı içeriz. |
Güler hanım geçmiş olsun.
|
Tontişimizin sayfası öksüz kalmış. Azıcık güllerine bakıp kıskanmaya gelmiştim. Öpüyoruz kocaman
|
Sevgili Güler
Çok uzaklardan gelen bir ses gibiyim şu an Beni duyuyor musun? Ben, senin bahçene girdim vE oradan merhaba diyorum dana ve tüm sevgili üurlere |
Alıntı:
Bir yıl içinde uğranmayan bahçeler halka mı açılıyordu. Üç hafta kalmış... |
BURDAYIM.... bana biraz daha müsaade edin yakında hepinizi bıktıracağım inşallah.
Hepinizi çok seviyorum ve çok özledim. |
Güler Hanım Oğuz bey inşallah sağlığınız sıhhatiniz iyidir bir aydır henüz bir gelişme yok bahçenizle ilgili haberler ve görseller konusunda. Bir an önce iyileşmenizi diliyoruz. Selamlar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025