![]() |
Güler hanım güller harika .Küpe çiceği söğüdün altında oluyorsa bende küpelerimi söğüdümün himayesine bırakayım.Küpe çiceklerini çok seviyorum.değişik renklerini arıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Güler Hanım maşallah. Sayenizde balkonda gül bakmaya başlayacağım.;)
|
1 Eklenti(ler)
Küpe çiçeğim salkım söğüdün gölgesinde zaman zaman aldığı güneşle mutlu bir şekilde çiçeklerini veriyor.
Eklenti 80428 |
Sevgili zenfree el birliği ile yaparız, sen merak etme.
Hangisinden başlıyoruz? ;) |
Yerim yok malesef. Çok teşekkürler.;)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili limon, Deutzia (havlu püskülü) nisan ortasında başlıyor açmaya Mayıs ayının 20-25 de çiçekleri bitiyor. Ama açtığında çok güzel, senin de bahçene yakışır yani.
Enginarlar, yumruğundan büyük kafa verdiğinde olmuşlardır. Ama daha da büyük seversen sulamayı ihmal etmemelisin, yoksa kılçıklanır. Benim ikinci toplamam, biz zeytinyağlı seviyoruz. Toplanan enginarlar. Eklenti 80429 Havuçlar hakkında bilgim yok. Oğuz geçen hafta ekti. Yarın ona sorar sana cevap veririm. |
Çok teşekkür ederim. O zaman ben de yarın 4 tane Enginarımdan zeytinyağlı yapayım ;)
Sorarsan çok sevinirim. Eğer "tohuma kaçtıysa sebze vermez" derse söküp yazlık sebzelerden dikeceğim. |
Sevgili Güler Hanım
Enginarlar ve güller harika, biz enginarın genelde pirinçli dolmasını yaparız, ama zeytinyağlısı da harika olur dediğiniz gibi. Şu gül harika, bu gül çok güzel demiyeceğim, çünkü istiyormuşum izlenimi yaratıyorum.:D:D Ama yinede arasından ben TÜRKİYE gülü olarak adlandırdığım kırmızı beyaz gülü çok beğendim. Güle güle koklayın. Hoşcakalın. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sebze bahçemizi yavaş yavaş hazırladık. Sıra damlalıklı sulamaların döşenmesine geldi.
Eklenti 80475 |
1 Eklenti(ler)
|
İnsan bu fotoğrafları görünce derin bir nefes alıyor yahu ;)
Bu hafta sonu ISO 22000 sertifikası için seminerde olacağım, o olmasaydı sabah erkenden yollara düşerdim. Kısmet değilmiş ne diyelim fotoğraflar ile idare edeceğiz :( Emeklerinin karşılığını çok güzel bir şekilde sana geri veriyorlar bitkilerin Güler ablacığım. Bir kez daha eline emeğine sağlık diyorum... Sevgiler ;) |
Sevgili Güler, bahçe böyle olur dedirtiyorsun yani, her şey çok muntazam ve güzel.
Geniş bahçelerin bakımı zor ama her şey derli toplu yerli yerinde oluyor, anlaşılan bu sene de bahçede birinci sensin. Benim geçen Sonbaharda diktiğim enginarlarım bu sene vermeyecek anlaşılan, zaten on kökten dört tane kalmış :( Sevgili Limon, havuç yetiştirmek çok kolay, özel bir bakım istemiyorlar, toprağın çok yumuşak ve gübreli olması yeterli, şimdi ekerseniz Haziran sonu gibi havuçlarını görebilirsiniz, ektikte sonra beşer santim arayla seyreltme yaparsanız daha iri olurlar, her yıl yeniden ekmeniz gerekiyor, çabuk filizlenip gelişiyorlar. |
Neden sevgili Adalet? Enginarlar kendiliğinden çoğalıyor. Ben hersene seyrekleştiriyorum.
Eğer sularsan kılçıksız olurlar. Her sene de bol bol veriyor. Eğer istersen birkaç kök yollayayım. |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Nigelyalar....
Hersene tohum döküp, kendiliğinden çıkıyorlar. Bu sene de bahçede ot yolmaya gelenlerin azizliğine uğrayıp, ot diye çoğu sökülmüş ama onlar yine de çiçek verdiler. Çiçekleri ya beyaz ya da mor. Eklenti 80724 Eklenti 80725 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Sabahın erken saatlerinde ben sulamaya giriştim, eşim de çilek bahçesine daldı.
Eğilerek, çileklerin toplanmasının zorluğunu anlatıyor. Önce size mis kokulu Osmanlı çileklerimizden ikram edeyim. Eklenti 81244 Eklenti 81245 Eklenti 81246 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Ablacığım hepside çok güzel ama şu sihirbaz güllere bayılıyorum Edirneyemi gitsem ne yapsam. Ah İstanbulda olacaktımki peşini bırakırmıydım senin taşla kovalardın artık beni düş yakamdan diye:D:p:p
|
1 Eklenti(ler)
Ablam Merhaba,
Umarım buna yerin vardır çok öptüm. |
Güler Hanım, çileklerin hepsini bitirmeyin, ben de geleceğim.:)
|
Duvarda ki nazar boncukları çok güzel olmuş.
Alıntı:
|
Bekliyorum sevgili zenfree.
Bu hafta sonu İstanbul'dayım, toplantıya katılacağım. Ondan sonra ne zaman istersen buyur gel. Şeref verirsin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025