agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Güler / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/7121.htm)

dünyam1 11-11-2010 21:39

3saat önce istanbuldaydım yaa ,güler hanım süpersin bitkilerde süper ellerine sagılk

Güler 12-11-2010 00:43

Sağ olun arkadaşlar. Bahçeme her zaman beklerim.

furkan yıldız 23-11-2010 20:59

bahçeniz çok güzel güllere zaafım kabardı baktıkça çimleriniz çok iyi gözülüyor çok emek harcamışsınız şu sıralar ayrıklardan kurtulup çim ekmeyi planlıyorum yazılarınızı okuyunca gözüm baya korktu ama geri dönüş yok :)

nergis06 23-11-2010 21:30

Yazın Gazipaşaya gitmiştik ve orada çekirdeksiz nar festivaline katıldık.Çekirdeksiz nardan orada haberdar oldum.Bahçemizde yer olsa yetiştirmek isterdim. Zaten deniz seviyesinden yüksek yerde yetişmesi gerekirmiş. Güler hanım çekirdeksiz narı ne güzel yetiştirmişsiniz.Bahçenizde süper ellerinize sağlık.

nergis06 23-11-2010 21:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 664972)
Geldiğimde mavişimi coşmuş buldum.

Bu çiçekte çok güzelmiş, adını biliyormusunuz?

nergis06 23-11-2010 22:05

Bahçenize bir girdim, hiç kaçırmadığım TV dizisini bile gözüm görmedi.Kendimi öylesine kaptırmışım.Geniş bir zamanımda bahçenizi tekrar gezeceğim.Bahçeniz muhteşem.Bu arada bahçemde olupta adını bilmediğim bitkilerinde adını öğrenmiş oldum sağolun.

Güler 23-11-2010 22:17

Sevgili nergis06, öyle uzaktan uzağa çok güzelmişleri kabul etmiyoruz.;)

Ziyaretimize gelip, güllü kameriyede çayımızı, kahvemizi içmeniz gerekiyor. Bunun için en güzel zaman Mayıs ayı ama daha sonraları da olabilir, meselâ üzüm zamanı.

fikreteren 23-11-2010 23:38

Sayın Güler hanım 4545 deki arkadaşların kimler acaba öğrenebilirmiyiz.Bahçenizi en baştan tekrar gezmeye başladım ama çok yoruldum. Tekrar gezmek için mola verdim.

merbil 23-11-2010 23:58

Güler Hanım,
biberiyeniz bir harika benimki birbuçuk senedir çiçek açmadı,nedendir?

Güler 24-11-2010 00:51

Sevgili fikreteren,
önde oturanlar hHatice ve Kiraz. hHatice'nin arkasındaki mavi flarlı Müjgân Yılmaz, ben ve Adalet Yağcı.

Sevgili merbil, benim biberiyeler her sene mavi mavi çiçek açıyorlar. Özel bir bakımları da yok, sadece sulama yapıyorum.
Sizin biberiyelerin neden çiçek açmadıkları hakkında bir fikrim yok. Boy durumları nasıl?

ömer seven 24-11-2010 13:34

inanılmaz hep hayalimdeki bir bahçe evin bulunduğu konum bahçe harika güle güle oturun

nergis06 24-11-2010 16:33

İnanırmısınız Güler hanım bahçenizde bulunmanın hayalini kurmuştum.Davetiniz için çok teşekkür ederim. Umarım ortam olurda gelirim.

Güler 24-11-2010 16:46

Kapımız bütün agaclar.net üyelerine her zaman açıktır, ne zaman isterseniz buyrun.

neslihan@ 25-11-2010 12:47

Sevgili Güler hanım,
Forum da sizin bahçeniz çok övgü ile bahsedilince sizin fotoları araştırmaya başladım :)) Sırf meraktan...
Fotoları bulunca halim mi :(( Kendimden geçtim...Saatlerdir bilgisayar başında olduğumu, ağrıyan belimin bu oturmaya isyan etmediğini farkettim..Ellerinize yüreğinize sağlık...Benim de Mersin yaylalarında 1 dönüme yakın bir alanım var.Yeni yeni bahçeyi oluşturmaya başlıyoruz. Alana çim ekip çiçeklerle ve ağaçlarla şekillendirmeyi düşünüyoruz.Fikirlerinize ihtiyacım olacaktır.Görüşmek üzere...
Sevgiyle kalın...

Güler 25-11-2010 16:03

Teşekkür ederim sevgili neslihan@, bahçeyle uğraşmak büyük zevk. Yeni yeni bahçe tanzim etmek isteyen arkadaşlara yardım ise daha da büyük zevk ve keyif verici.

Çiçek çelik ve tohumlarımla, bildiklerimle her türlü yardıma hazırım, yeter ki siz isteyin.

Uzaylı 25-11-2010 17:58

Sayın Güler, Kurban Bayramının ikinci günü son ziyaret teyzemlere .O kadar uzak kiii. Annemlerin karşı daire.:D Şaka bir yana, bayaa bir kalabalık küçükler de yerlere oturup sıralanmış durumda biz netten bahçeyi ve yaptıklarımızı gösteriyoruz. Ağaçlar netten bahsediyorum tabi bahçeler var diyorum bizden çok tecrübeliler var. Danışıp fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çok yararlı derken, meselaa diyorlar. Ben de şıp diye bir sayfa açıyorum. Aaa sizin bahçe Güllü Kameriyede takılıp bir süre bahçe muhabbeti yapıyoruz. Niye bilmiyorum gerçekten, beğendiğim başka bahçeler de olmasına rağmen sizin bahçede beni çeken birşeyler var.

Güler 25-11-2010 18:28

Sevindim sevgili Uzaylı.
Bakın o zaman şöyle yapalım. İzmir-Manyas arası en fazla 3 saat tutar. Nisan-Mayıs aylarında hem havalar çok güzel olur hem de bahçemde güller coşar.
Siz toparlanın bize gelin, ama kalabalık gelin ki tadı çıksın. Beraberce bir şeyler atıştırır, güllü kameriyede de çaylarımızı içeriz.
Sonra size açık çek; bahçemden ne arzu ediyorsanız alabilirsiniz! Ne dersiniz?

Uzaylı 25-11-2010 20:38

Sayın Güler, çok cömertsiniz, çok teşekkürler. İnşallah bir gün olur, neden olmasın. O zaman ki şartlara göre inşallah. Ben de bahçe gezilecek hale gelince sizi beklerim.

Ben şimdiden birşeyler isteyebilirmiyim o zaman; mümkünse üzüm çeşitlerinizden çelik köklendirir misiniz benim için, o zaman gelebilirsek alırım. Mümkünse tabii.

İzmir'den bir şey isterseniz başım üstüne...

Güler 25-11-2010 21:20

Tabii, hemen eşime söylerim. Çeşitlerimiz hakikaten çok güzel.

fikreteren 25-11-2010 21:51

Güler hanım manzaralar harika.Çok güzeller. Elerinize sağlık.

Uzaylı 25-11-2010 22:10

Sayın Güler, şimdiden çok mutlu oldum. Bir gün görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın.

limon 26-11-2010 11:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 719312)
Tabii, hemen eşime söylerim. Çeşitlerimiz hakikaten çok güzel.

Güzel demek az gelir muhteşemler, çok lezizler. :)

Güler 26-11-2010 12:52

Sevgili limon iri salkım sana mı düşmüştü....:p

Teşekkür ederim.... eee sana da şimdi bir iki kök lâzım değil mi?

zenfree 26-11-2010 15:58

Gerçekten çok utandım şimdi. Bana düşmüştü.:(

limon 26-11-2010 20:23

Zenfree niye utandın ki afiyet şeker olsun.

Güler Hanım, gerçekten isterim bir iki kök. Özellikle iri pembe olandan. Oğuz Bey kadar başarılı olamasam da elimden geleni yaparım.

aygün 26-11-2010 20:50

Güler Hanım bahçenize imrenmemek ne mümkün.....!

Meyveler, çiçekler birer kartpostal adeta. Çok güzel fotoğraflamışsınız.
Ellerinize sağlık.

Bahar 28-11-2010 08:35

Güler hanım allah ayırmasın hepiniz birbirinizden güzelsiniz.
İmrendim valla şimdi sizlere bende sizlerle olmak isterdim.
Dostluğunuz daim olsun inşallah.
Hepimizin.
Ayrıca bahçeniz yine benim gözdem heşeyler harika.
Aman nazar deymesin.
sevgiler.

Güler 30-11-2010 14:26

2 Eklenti(ler)
Çiçeksever70'in bahçesindeki ve etrafındaki karlı fotoğrafları gördüğümde ben de depodaki kızağımı kontrol ettim. Ama sanki buraya kar yağmayacakmış gibi.
Lodosun tesiriyle ılıklaşan hava güllerin ve pek çok çiçeklerin yeniden açmasına imkân vermiş.
Dahliaların dalları yerlere yatmış ama üzerleri çiçek hatta tomurcuk dolu.
Güller çiçek açmış, bahar dalları çiçeklenmiş.
Nergisler başlarını topraktan çıkarmış hatta bazıları çiçeklenmiş bile.
Ağacında bıraktığımız elmalar bayağı tadlanmış.
Korogaki yapmadığım hurma ağacındaki hurmaları istediğim gibi yerim diye düşünmüştüm ama kuşlar benden evvel davranmış ama bana da bırakmışlar.

Sizler için çektiğim fotoğraflar:

Hurmalarımı kuşlar yedi.

Güler 30-11-2010 14:28

2 Eklenti(ler)
Bana kalanlar.
Bir kısmı tam yenilecek kıvamda, diğerlerini evde olgunlaştıracağım.

Güler 30-11-2010 14:30

2 Eklenti(ler)
Ağaçta bıraktığımız elmalar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025