![]() |
Sevgili habibe, biliyorsun biberler bahçeden. Ben topluyorum o veriyor, topladıkça, döktükçe de döküyor.
Ne közlemesi kaldı, ne salçası. Her sabah da bol bol taze taze tüketiyoruz. Dün iki çuval İstanbul'a eşe dosta gönderdik. Bu günlerde mutfağıma girsen gülersin. Her yerde tepsi tepsi biber salçası. Mutfak da öyle ufak bir alan değil 45 metrekare. Güneşi gördükçe bahçeye taşıyorum, akşamları içeri. Beraberce oynaşıp duruyoruz işte. |
Evet mor tohumlardan isterim.
Ben naylonladığımda içine 15 voltluk bir ampul koyup devamlı yakıyorum belki ısıtır diye. Bak sakın gülme. Sözüm size sevgili Adalet |
Güller, elmalar harika ama Datura ve aslan kulağına bayıldım teyze. Datura herhalde buranın iklimine uygun olmaz ama acaba aslan kulağı yetişir mi?
|
Güler Hanım bahçenizi her gezmemde daha yolun ne kadar başında olduğumuzu anlıyorum. Ellerinize, emeğinize sağlık. Sağlıklı günlerde huzur içersinde bahçenizin keyfini çıkartmanızı temenni ederim.
|
Maşallah ve ellerinize sağlık bahçeniz harika görünüyor
Sağlıkla huzurla bahçenizin tadını çıkarmanızı dilerim |
Sevgili tturt, daha bahçenizi tam dolaşamadığımdan size yazamadım. Bırakın yolun başında olmanızı şimdiden harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim, en kısa zamanda bahçenizde olacağım, keyifle bir bardak çayınızı içerim. Teşekkürler sevgili Barçman. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Güllerde yapraklar dökülmeye başladı ama halâ çok güzel çiçek açıyor.....
Bu sabah birkaç tane fotoğraf çektim. Sayın praecox bu ilk gül sizin kokusunu çok sevdiğiniz gül. O kadar iri ve güzel bir çiçek açmış ki. Eklenti 108160 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Güler Hanıııım...kokuları geldi burnuma :-) Maşallah
|
Gerçi tüm gülleriniz harika, ancak o pembe gülü, kokusundan dolayı, tümüne es geçerim :D
|
Sevgili Güler hanım bahçenizi aralıklarla dolaşıyorum. Ama dün bu böyle olmayacak, baştan beri olan güzellikleri de göreyim dedim. Onuncu sayfaya kadar okudum. Hele bir sarı kırmızı gülünüz var ki, bana kızımı hatırlattı.(Kendisi cimbomluydu)
Şimdi sıra ile bahçenizi gezmeye devam edeceğim. Bu güzellikleri yetiştirdiğiniz ve burada bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler. Elinize, yüreğinize sağlık. Bugün yüklediğiniz güller de tek kelimeyle harika. |
Güler hanım nasıl güzeller ellerinize sağlık.
Bizim buraların iklimi soğuk olduğundan güllerimiz çoktan soldu:( Güzelim bahçemde çiçeklerden eser yok.Bende sizin ve arkadaşların bahçelerini gezerek avunuyorum siz yer olarak şanslısınız:) Gülleriniz harika koklamaya gelelim.:) |
Merhaba güler hanım güllerinize bayıldım;)Kokuları varmı güllerin:confused:
|
Sevgili SDurul, teşekkür ederim.
Bahçemde 163 kök gül var. Kimi yerli kimi yabancı menşeili. Ama çok güzel kokuları var. Zaman zaman ben de nasıl bu kadar değişik kokuları olabiliyor diye şaşıyorum. GS li gülü ben de beğeniyorum. Kırmızısı adeta ateş kırmızısı gibi. Çok sevdiğim bir arkadaşım genç yaşta erkek kardeşini kaybetti. Kardeşi de GS lisesinde okumuş. Ona bu gülden hediye ettim, mezarının başına dikti. Eminim ki çok makbule geçti. Sevgili Bahar, Konya'da çok güzel gül yetiştiren bir üyemiz de var, ona da gül çeliği gönderdiğimi hatırlıyorum. ESRA MERVE, güllerimin %90 ı kokulu geride kalanlarda da çok hafif bir koku var. |
Sevgili Güler hanım, Benim kızım da arkadaşınızın kardeşinin gittiği yerde...
Ben aslında kolay kolay birinden bir şey isteyemem ama, uygun olduğunuzda,bu gülden, kızım için köklendirebilir misiniz? Bu arada 21. sayfayı bitirdim. Çiçeklerinizi başkalarıyla paylaşmaktan imtina etmediğinize güvenerek yazdım bunları. |
Lütfen adresinizi özelime yazınız. Bırakın köklendirmeyi beklemeyi hemen kökünden bir kök söker size gönderirim.
Sizi üzdüysem özür dilerim. |
Sevgili Güler hanım, çok teşekkürler. Ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz. Allah her yerde sizin gibi iyi kalpli insanlarla karşılaştısın hepimizi. Adresimi özelinize yazacağım. Tekrar teşekkür ederim.
|
Bu gülleri görünce, biti miti unutup saksıda yetiştiresim geliyor.
Harika açmışlar. |
Güler hanım;
Şu son güllerinizi görüpte, gül yetiştirmeye özenmeyen olmaz, sanırım. Elleriniz dert görmesin! |
Sevgili güler hanim gülleriniz çok güzel ve çok asil.
Emeyinize salık. |
Sevgili orijin, bahsettiğiniz sevdiğim güllerimden biri. Dağınık şekli dolu dolu olması hoşuma gider. Tomurcuk hali de çok güzel. Kokusu hafif ama temizlik ve duruluk hissini veriyor insana.
|
1 Eklenti(ler)
|
Güler Hanım kaç gündür gelip gidip bahçenizi inceliyorum
Pes doğrusu sizi canı yürekten tebrik ediyorum Elleriniz dert görmesin Allah size uzun sağlıklı ömürler versinde hep bu muhteşem bahçeyle ilgilenin Bahçenize bayıldım, bayıldım bayıldım kocamaan MAŞALLAHLAR |
Bu bahar balkonun bir kenarında da gülleri görürseniz şaşırmayın.
Köşeye de yazarım "Güler Hanım bahçe kolleksiyonu" diye. Kayısılar ve sihirbazlar ayrıca cezbediyor beni. Şimdi bile elimde fısfıs dolaşıyorum, gülleri dikince bitlere karşı 24 saat nöbet tutarım artık.:( |
1 Eklenti(ler)
İki gün önce sebze bahçesini dolaştığımda brokoliler daha portakal kadardı, bugün kocaman oldular.
Eklenti 108512 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025