![]() |
4489-4515. Son iki sayfa. Diğer bölümlerde de aynı. İnşallah bana kırgın değilsinizdir.
|
Neden kırgın olayım sevgili Cumhur?
Belirttiğin her iki mesaj da sana ait ve ben görüyorum, göremeyen var mı? |
Sanırım cumhur sitem ediyor ,benim mesajlarım görünmüyordamı cevap verilmiyor demek istiyor sanırım.
Görülüyor görülüyor da biz çilliyi göremiyoruz.:D:D Açlıktan gözlerimiz kapandı.:dilli: |
Sevgili Lilium, anlayışım mı kıtlaştı ne? Cumhur'un mesajlarında cevap beklenen bir durumu hiç sezemedim ki.;)
|
Güler Ablacığım. Tabi ki cevap beklenecek bir mesaj değil. fakat cevap verdikleriniz de cevap beklenen mesajlar değil. Kısa bir yorum olsa okunup okunmadığı anlaşılır. Siz de bu konuda bazı mesajlar yazmıştınız hatırımda kaldığı kadarı ile. Belki genele yazılsa isteyen yorum yapar isteyen yapmaz. Fakat isme yzaılana mesajlarda bir kelime ile dahi olsa cevap verilse insan memnun oluyor. Çok duygusallaştım herhalde.
|
Sevgii Lilium, bekleyen derviş, muradına ermiş. Eninde sonunda o sana nasip olacak herhalde.
|
Teşekkür ederim cumhur, benim takılmalarımın latife olduğunu biliyorsun dimi, sakın bana da alınma üzülürüm.
Ha bana nasip olacaksa şunu daha fazla kartlaşmadan bi icabına baksak :D Yine takılmadan ademedim huyum kurusun:D |
Sevgili Cumhur lilium da galiba senin gibi düşünüyor demek ki hata bende. Lütfen kusura bakma, seni kırmak hiç istemem.
|
2 Eklenti(ler)
Pastırma yazı günlerinden faydalanıp bahçede yapılacakları toparlamayaçalışıyorum. Sökülmesi gereken çiçekler var, örneğin dahliyalar yağmur ve rüzgârın tesiriyle toprağa yattı. Gövdelerinin kesilmesi gerekiyor ama kıyamıyorum ki.
Japon fenerleri de bir yandan kuruyor ama bir yandan da halâ çiçek açıyor. |
2 Eklenti(ler)
Fejoya meyve veriyor.
Bahçede 5 ağaç nar var. Bunlardan bir tanesini alırken bize "çekirdeksiz nar" diye vermişlerdi. Bana çok enteresan gelmişti. Bu ağaçda meyveler olgunlaşınca çatlamalar başlıyor. Hemen yanında başka bir ağaç daha var ama onun meyvelerinde çatlama yok. Bu çatlamalar için bana fazla sudan olur demişlerdi ama neden yan yana bulunan iki ağaçtan sadece bir tanesinin meyvelerinde çatlama oluyor da diğerinde olmuyor? Bu çekirdeksiz narın meyveleri çok iri, narın dişleri çok koyu kırmızı değil ama çok sulu-tatlı. Ben de çatlayan meyvelerin bazılarını ağaçta bırakıyorum, gelip-gidip çatlağı biraz daha büyüterek bir avuç kadar dışlerini çıkartıp yiyorum. Yani ağacın dalında her daim atıştıracağım meyveler beni bekliyor. Yorgunluk molalarında işe yarıyor. |
2 Eklenti(ler)
|
Evet sevgili Yücel Canpolat, hem çok hoş hem de hüzün verici bulurum ben.
|
Yine harika kareler yüklemişsiniz. Keyifle seyrettim. Teşekkürler.
|
Sonbaharın ıssızlığıdır hüznü çağrıştıran...
Ama sonbahar dinlenmedir, uykudur, kendine dönmedir ve bahar için enerji biriktirmedir aynı zamanda. Oralarda sararma demekken sonbahar; kurak memleketlerde, yağışlarla yeşermedir de ilkbahar misali... Bahçenizde sonbahar harika... |
Sayın livadiye aynen katılıyorum.Her mevsimin ayrı güzelliği var değil mi?
|
Her mevsim güzel.:)
Süper çekimler yakalamışsınız yine :) Amerikan sarmaşığında renklerin dansı çok güzel. |
Sevgili Güler Hanım bahçenizi ve güzelliklerinizi birinci sayfadan itibaren izledim. Emeğinize diyecek yok. Hepsi mükemmel. Başarılarınızın devamını dilerim. Tebrikler..
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bana sorarsanız bahçemde en güzel mevsim ilkbahar ve Mayıs ayı. Ama dediğiniz gibi Sonbaharın da bambaşka bir renk cümbüşü var diyeceğim ama kışın yağan lâpa lapâ karı seyretmek, elektrik tellerinin üzerinde en aşağı 25cm.lik karın nasıl da düşmeden kaldığını seyretmek, sığırcık sürülerinin köy merasının beyazlığı üzerinde kara parçası gibi durmalarını seyretmenin de güzelliği başka. Yaaaa, bütün mevsimler güzel benim bahçemde. İnanmazsanız gelin siz de görün. |
Sevgili Güler,
Kalbimin ortasından konuşuyorsun. Anlattığın mevsim özelliklerini yaşamış biri olarak, Bodrum kesmiyor beni. Karı yağmuru, rüzgârı çamuru doysıya yaşamaktan hoşlanıyorum. Güle güle otur, ırgatlığın hiç bitmesin ki, o güzel güller hep açsın bahçende. |
Sevgili hozat, sen çok yaşa emi, ne güzel temenni bu!
|
1 Eklenti(ler)
Bu sitede sevgili Güler'in hızına yetişebilecek kimseyi tanımıyorum, hepinizin de böyle düşündüğüne eminim.
O nu yakından tanıdığımda gördüm ki, dokuz işi bir anda yapabiliyor, bir konu konuşurken kafasında başka konuları denetliyor, gözleri farklı konulara takılabiliyor. Son derece espritüel kişiliği, hep gülen yüzü, her konuya yorum getirebilmesi de ayrı özelliklerinden. İyi ki seni yakından tanıma fırsatım olmuş sevgili Güler, hep böyle kal... Fotoğraf çekilirken bile muziplikten vaz geçmiyor :D Eklenti 179373 önde oturanlar hHatice ve Kiraz. hHatice'nin arkasındaki mavi fularlı Müjgân Yılmaz, Güler ve bendeniz :) |
Oysa ben çok masumum... dermişim.
Sevgili Adalet seni de tanımak güzeldi. Sizler de; yüzleri hep gülen dostlar hep böyle mutlu olun. |
Ne güzel toplanıp tanışmışsınız, zaten yüzyüze görüşüp tanışmasak bile, her birinizi tanımış kadar oluyoruz, güzel insanlar.
|
Sevgili SDurul, haydi bir kıyak yapın siz de gelin, hemen bir toplantı ayarlarız.
|
Alıntı:
|
İzmir de nereden çıktı, haydi İstanbul'a.
İstanbul... İstanbul... İstanbul'a bir-iki. Haydi kalkıyor... İstanbul, İstanbul. |
Alıntı:
Ne kadar da isterdim gelebilmeyi... İnşallah bir gün nasip olur. Sevgili Güler hanım, bir dokun, bin ah işit. İstanbul anılarım can acıtan cinsten. 1987'de Çapa Tıp, 2007'de Cerrahpaşa Tıp, gezme amaçlı gelip, sizlerle tanişmayı çok isterim. Sevgiler... |
Tabii sevgili S.Durul, biz de sizin gezme amaçlı gelmenizi diliyoruz. Allah sağlık versin, güç versin huzurla gelin inşallah.
Size burada hem seraları dolaştırırız hem de toplantı tertipleriz ki arkadaşlarla tanışın diye. Sevgili Adalet'in gelişi biraz ters zamana rastladı onu ağırlayamadık ama Nisan'da gelecekmiş o zaman telâfi ederiz inşallah. |
Alıntı:
Fotoğraftaki güzelliği kıskanmadım desem yalan olur valla belli ki çok mutlu olmuşsunuz ne güzel:) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025