![]() |
yeni üyeyim
sitedeki hemen hemen her başlığa girip okuyorum. en çok güler hanım sizin mesajlarınızı gördüm. bilgisi çok olan birinin bahçesi de harika olur diye düşündüm. yanılmadığımı gördüm. insan sizin bahçenizde yaşlanmaz valla. bol çiçekli meyveli zamanlar yaşamanız dileğiyle |
Alıntı:
Sonra bahçem ile ilgili detayları anlatmak da hoşuma gidiyor, öyle olunca da mesaj sayısı haliyle 11.000 i geçer. |
Alıntı:
Yaşlanma konusunda ise, Bayan Benjamin Button...;) |
Güler Hanım çok geçmiş olsun.Bahçeniz gerçekten güzelmiş.Ama öyle bir iki saatte gezilip bitmiyor.Sırtım ağrımasaydı daha kalacaktım ama yarına gene gelirim.İnsanın içi açılıyor fotoğraflara bakarken.Hoşçakalın.
|
2 Eklenti(ler)
Bu sabah Manyas'dan getirip de balkona yerleştirdiğim çiçeklere biraz bakım yaptım.
Atlas yeniden açmaya başladı, Yılbaşılar da yavaş yavaş çiçekleniyor, Cliva yine çiçeklendi. Onun bu kadar sık çiçek açması herkesi şaşırtıyor. Kamelyam da tomurcuk içinde, bahçeye dikili olanlar acaba ne alemdeler? |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Güler Hanım konuyu başından sonuna takip ettim....Emeğinize yüreğinize sağlık...Bahçe nerden nereye gelmiş...Hani bahçeyi bu hale getirmek için harcadığınız maddi manevi her emeği,evi tekrar yapmak için kullansaydınız bir şato olurdu :)) Ama biz şatolarda değil doğayla,doğaya ait her canlıyla içiçe yaşamayı tercih ediyoruz :)
Emeklerinize,ellerinize sağlık...... Saygılar, |
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Sizlere gönderdiğim atlas çelikleri de bunun yavruları. Ben de çiçek rengini çok beğeniyorum. |
Güler Hanım çok güzel görüntüsü, siz biden ne istersiniz toplantıda getirelimde süpriz olsun :D bunun neresi sürprizse tabi ;)
|
Hani bir lâf vardır " ağanın eli tutulmaz" diye..... :D
Şaka yapıyorum sevgili arkadaşım. Sizler gelin, beraber olalım, güzel vakit geçirelim yeter bana. |
E güzel laftı canım, tamam birşeyler düşüneceğiz artık :p
|
Güler'cim çok güzel açmışlar.Kamelyalarımız aynıymış .Benimkide katmerli pembe aynı şekilde tomurcuk ve açmışlar birarada Cliva çok güzel bir bitki ama malesef evde yer kalmadı :) Her iki evide sımsıkı doldurdum .Yazın balkon kurtarıyor ama kışın zorlanıyorum .
Yinede çiçekçilerde rastlarsam Cliva'ya hayır diyemem . |
Şu atlasa hayranım :)
|
Rengi muhteşem gerçekten. Gösterişli, havalı,... hallerini saymaya bile gerek yok. Güler Hanım ellerinize sağlık çok güzel bakılmışlar belli oluyorlar.
|
Bari atlasdan 2 dal da toplantıya getireyim, kuraya koyarız.
|
Çok güzelmiş gerçekten.
|
[QUOTE=Güler;730714]Bu sabah Manyas'dan getirip de balkona yerleştirdiğim çiçeklere biraz bakım yaptım.
Atlas yeniden açmaya başladı, Yılbaşılar da yavaş yavaş çiçekleniyor, Cliva yine çiçeklendi. Onun bu kadar sık çiçek açması herkesi şaşırtıyor. Kamelyam da tomurcuk içinde, bahçeye dikili olanlar acaba ne alemdeler? Sevgili Güler Hanım; Sağlıklı görüntüleri ve renkleriyle, hakikaten çok nefisler. Farklı bitki arayanlara vitrin olmaya devam ediyorsunuz. Sağolun. Bu arada bir sorum olacak! Sizde, bitkilerini, SADECE UYKUDAYKEN DÜŞÜNMEYENLERDEN MİSİNİZ? Bence; öyle.:D |
Kim demiş uykuda da düşünmüyorum diye. Rüyalamı da onlar süslüyor. Galiba bütün gece rüyamda o ağır saksıları bir sağa bir sola taşımaktan yorgun kalkıyorum sabahları!
İşin gerçeği; çiçekleri düşünerek yattığımda inanın rüyalarıma da giriyorlar. |
Güler abla ari macerani okudum gecmis olsun. Ben de kamelyami sardim sarmaladim bakalim kisi bahcede cikarabilecek mi cok merak ediyorum.
|
İki sene önce ben de sarıp sarmalamıştım, geçen sene çok soğuk olmasına rağmen onu sarmayı unuttum ama o yaşadı, sarıp sarmaladığım başka bitkilerim öldü.
Bu sene hiç birini sarmadım, Allaha emanet ettim. |
Sayın Güler; Birinciliği gerçekten çok çok hakediyorsunuz. Ama çiçekler de size torpil geçiyor sanki. Ya da eliniz sihirli. O kadar gösterişliler ki. Burada izlerken, benim ne zaman olur diye sabırsızlıktan çatlıyorum.
Bitki obezi oldum,çıktım. Bütün çiçeklerden almak istiyorum. Rengarenk, çeşit çeşit. Ta ki bahçeyi dolduruncaya kadar. Sizi takipteyim, Sağlıcakla kalın. |
Sevgili uzaylı, hepimiz bitkilerimizi çok seviyoruz, bahçelerimize özen göstermeye çalışıyoruz.
Ben nisbeten daha eskiyim ve bahçem oldukça büyük ama bana sorarsanız aramızda o kadar çok güzel bahçesi olan var ki. Ben bu yüzden hiç de kendi bahçemi birinci diye adlandıramam. Bahçemi çok seviyorum, uğraşıyorum ama bence daha yapılması gereken o kadar çok şey var ki. Sizler daha çok gençsiniz ve erken başladınız. İnşallah bütün arzu ettiklerinizi yavaş yavaş yapar, doya doya tadını da çıkartırsınız. Ben eminim ki siz ve sizin gibi azimli arkadaşlar bu işleri kolayca yapacaksınız, Allah sıhhat versin, güç versin ve bıktırmasın. |
Sevgili güler hanım,muhteşem tüm çiçekler senin güzelliğini yansıtıyor.
Senin gibi narin senin gibi güzel kalpli. |
Sn Güler Ablaçığım.
Bahçenizi hayranlıkla seyrettim.Çok güzel.Tebrikler. Benim bahçe 5 dönüm Meyve çeşidi ağırlıklı,120 Adet Meyve Sebze ve Gül çeşidi var. Tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim? Saygılar.Hürmetler |
Sayın hk50, teşekkür ederim.
Bildiklerimi arkadaşlarımla paylaşmak daima hoşuma gider. |
Faydalanmasına faydalanabilirsiniz de Sayın hk50,
- Daha sonra başınızı kaşıyacak zamanınız olmaz. - Arabanızda oturmaya yer bulunmaz. Daha fazlasını saymayayım. |
Alıntı:
Alan memnun, satan memnun, neden uzaktan uzağa gazel okuyorsun? Hani desem ki lilium gibi bahçeye geldin, çapa yaptın, işlere yardım ettin! O da yok sende, etrafı karıştırma bari. :p |
Güler Ablacığım.
Güzel bahçeler durduğu yerde oluşmuyor. Bizler senin neler çektiğini biliyoruz. Şimdiden alışsınlar ki, daha sonra şok yaşamasınlar. Gerçi Seven ne yapmaz? Tüm yorgunluğunuz sonunda mutlu sona ulaşıyor. (Lilium, hadi geçer not aldın yine) Selamlar, saygılar. |
Sn Güler Ablaçığım.
Benim bahçede 5000 m2 Beş yıldır uğraşıyorum.77 çeşit meyve ağaçı var.Bahçenizde yoksa size Bizim meşhur Amasya (Misket) elması fidanı gönderiyim.Bilğilerinizden faydalanaçağım.Saygılarımla |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025