![]() |
Gül müthiş:) üçüz çiçeklerinin tohumu oluyor mu:confused:
|
Alıntı:
İyice karabatak oldunuz, nelelerdesiniz, Rana nasıl? |
Tabii, üçüz çiçeği çok da tohum verir. Daha evvel yazsaydınız elimde olanlardan yollardım. Halâ var ama onlar geçen senekiler. İsterseniz onlardan isterseniz bu sene olacaklardan gönderebilirim.
Talebini Tohum isteme başlığında yazarsan sevinirim. |
Sevgili Güler Hanım,bahçenizi uzun zamandan beri gezinmekteyim.
Bahçenizi ilk gördüğümde bu ne muhteşem bir bahçe dedim kendi kendime,tıpkı peyzaj mimari gibi düzenleme yapmışsınız.Çok emek harcayıp çok yorulmuşsunuz ama bunlara değmiş. Cennetten bir köşe gibi,hiç isimlerini duymadığım,hiç görmediğim çiçekleri sizin bahçenizde gördüm.Yeni çektiğiniz fotoğraflarda çok güzel, yemyeşil, bütün çiçekleriniz halen açmış haldeler çok güzeller, ellerinize kollarınıza sağlık. Sizi yazılarınızdan ve fotoğraflarınızdan tanıdığım kadarıyla çok sevdim. Allah sizi nazarlardan korusun,eşinizle, ailenizle sağlıklı, huzurlu uzuuun bir ömür dilerim.Sevgilerle hoşçakalın. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Dikili'deyiz. Edremit, 22 Haziran'da bitti. Rana yanımda, birlikte ''Zeybek'' dinliyoruz.;) Onun da çok selamı var. Bahçendeki toplantıyı Lilium bildirmiş ama mesajı geç farkettim, bir dahakine inşallah. Alttaki resim de benim, 300 kişilik ekibin, 30.000 günlük emekleriyle 4 ayda diktiğim elbise.;) |
Sevgili Güler hanım, bugün bahçeye gittiğimde, üçüz çiçeklerime baktım. Tek dal halinde uzuyorlar. Tepelerini almayı düşündüm, ama yanlış bir şey yapmamak için, birde size sormak istedim. Sizinkiler dallı budaklı, sanırım buduyorsunuz. Bu konuda, biraz bilgi verebilir misiniz?
|
Sevgili SDurul, hiç budamadım. Tohumları serptim üstüne de biraz toprak attım ve gün aşırı suladım. Yaptığım tek iş bu.
Önceleri tek dal gibi uzayıp sonra çatallandılar. |
Sevgili CelalSungur, sen de Kipa'n da bayağı afilli çıkmışınız....
|
Güler Abla sen birtanesin, cümleye bakar mısın; sen de kipa'n da:)))
Bahçe cennete dönmüş iyice, her gün düzenli giremesemde siteye, yine de takipteyim.. Celal Bey, en son Şeytan Sofrasında görülmüş diyorlar:p |
Sağol sevgili penelophe, seni de çok özledik.
Celalsungur'un orada olduğu belli oluyor. Şeytan Sofrasına gidip, şeytanca işler düşünüyor olmalı. :D |
Güler hanım Gloriosa ' nın tekrar açmasına şaşırdım.Ben de 2 sene oldu tohum aldım.4-5 fide oldu boylarıda 15-20 cm kadar bakalım kaç sene sonra açacaklar.Çicekler harika.Ellerinize sağlık.
|
Şu an Gloriosa'nın üzerinde 5 adet çiçek oluştu. İlk açtıklarında çiçekleri çok iriydi, bu ikinci açışlarında o kadar iri değil yine de elimin içi kadar var.
|
Gloriosa çok ilginç bir çiçekmiş ilk defa gördüm sevgili Güler ablacığım. Bahçen nağmeli nağmeli şarkılar söylüyor yine . Güller yürekten vuruyor insanı güzellikleri ile . İnsanın mısraları dizesi şair olası geliyor .
Buket buket sevgiler güzel yüreklerinize .. |
Bahçe süper olmuş:) harika geçerken bir çayınızı içerim güler hanım:D hazıra konmak gibisi yok..:)
|
Teşekkür ederim sevgili heDera.
Uğra uğra da unutturduğun yüzünü bir görelim, sesini duyalım. Hoş fırsat bulup da facebook'a girdiğimde güzel fotoğrafları sık sık görüyorum da gönül ister ki sohbetlerini burada da yap. Selenn bana "teyze teyze" dediğinde " benim de teyzem olur musunuz?" demiştin ya, ben de sana soruyorum " insan teyzesini bu kadar mı ihmal eder? Her zaman beklerim sevgili heDera, umarım işlerini kolaylamışsındır. |
Haklısınız ne söyleseniz, ama inanın bana hafifletici nedenlerim var:) bundan sonra daha çok yazıcam söz bakıp çıkmayacağım:)
|
Maşallah Güler Hanım çok güzel bahçe yapmışsınız çok emek verdiğinizde belli yok yok bahçede hepsini gezmeye kalksak herhalde çok uzun zaman alır bir kısmına bakabildiğim kadarıyla güzel çok büyük bir bahçeniz var.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki çimleri sanırım sonbaharda adam edebileceğim.
Semizotları istilasına uğrayan çimler yer yer kel kaldılar. Semizotları temizlenince adeta çiçek bozuğu gibi oldu çim alan. Kel kel olan yerlere sonbaharda yeni ekim yapacağım, kardeşlenme hızla devam ediyor. Dezenfektanın çok faydasını gördüm. |
5 Eklenti(ler)
Meyveler olgunlaşmaya başladı.
|
Desenize, bize yine Manyas yolu gozuktu :)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili sındırgılı, haydi yapın öyle bir sürpriz. Onbeş güne kalmaz üzümler de olur.
|
Sevgili Güler hanım, çimlerinizin kel kel olduğu yerleri göremedim. Ne kadar güzel yemyeşil.
Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Oraları da düzeltirsiniz siz. Liliumlar kokulu mu? Çok hoş görünüyorlar. Güller de öyle. Elleriniz dert görmesin. Sevgiler... |
Onlar Lilium değil, Ferda Ülkümen verdi o beyaz zambakları harika kokuyor.
İstiyorsan sana iki tane soğan gönderebilirim. |
Ben karıştırdım galiba, gönderirseniz memnun olurum.
|
Tamam.
|
Cim alan cok güzel görünüyor Güler abla. Insallah hep istedigin gibi kalir. Gül resimleri harika.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025