![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
O kadar güzeller ki.. Sahi bunlar gerçek mi? Günün birinde benim de böyle güzel bir bahçem ve güllerim olur umarım.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Katmerli cam güzeli
1 Eklenti(ler)
|
Maviş'in beyazı (ne enteresan çiçeğin adı maviş kaldı)
1 Eklenti(ler)
Son demlerinde....
Eklenti 49329 |
Melisalar
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Güler hanım sizin niyetiniz beni koşarak Manyasa getirmekmi pek anlamadım. Şaka şaka bunlar ne kadar güzeller yapmayın yapmayın kesmeye başlayıp dağıtacağım şimdi. Nasıl kıyılır bilmiyorum. Çiçek dalında güzeldir derler. Çaktırmadan aralarında bir seçim yapayım dedim beceremedim hepsi birbirinden güzeller. Allah nazardan saklasın.
Selamlar. |
Bodur ayva ağacı
1 Eklenti(ler)
Bu ağacın meyvelerinin 3/4 nü seyrekleştirmemize rağmen, üstü halâ meyve dolu, taşıyamadığından hep yerlere dökülüyor. Meyveleri de o kadar iri ki.
Eklenti 49333 |
Kış armutları
1 Eklenti(ler)
|
Trabzon hurması
1 Eklenti(ler)
|
Kim koydu bu ayvalarla armutları bir dakiykada buraya yapmayın yapmayın. Durun bir tane aşırayım. Sansarız ya.
Kolay gelsin. |
Yine dayanamayıp bakmaya devam ediyorum.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili arkadaşlar, şimdilik bu kadar...
Sevgili Nurbahar, Filiz beğendiğinize sevindim. Bu demekki bu sene de yine çelik yapacağız.... Sevgili Cemal.S, gülleri kesmeye kıyamamak olmaz, keseceksiniz ki daha çok versinler. Meyveler de sizleri bekliyor, buyrun.... Herzaman dediğim gibi, bahçem hepimizin, buyrun afiyet olsun..... |
Sevgili güler hanım.Her şey harika vallahi.Şu güllerinizi seyrederken sanki etrafım gül gül koktu.O kadar ki dalmışım ki. Ellerinize, kollarınıza, ruhunuza sağlık.Sevgilerle...
|
Çok teşekkür ederim. Vay vay vayyy mı dedin yoksa?
|
Alıntı:
|
Çok mutlu olurum, ama lâf aramızda ben Ankaralı dostlardan ümidi kestim. Bakalım önümüzdeki sene şeferlendirecekler mi?
|
Güler Hanım, aslında bahçelerin pek tatsızlaştığı bu dönemlerde sizin bahçeniz ikinci Mayıs'ını yaşıyor Maşallah :)
Bu arada fırsatçılık yapayım ;) Büyük beyaz açan sarmaşık gülünüz var mıydı? |
Sarmaşık güllerim, koyu kırmızı, kavuniçi, sarı ve pembe.
Ama isterseniz beyaz ponpon sarmaşık bulabilirim size. Yan komşumda var. |
Güler Hanım, gül cinslerini pek bilmiyorum. Yıkılacak duvara baharda sarmaşık gül dikmeyi düşünüyordum. Ama bol çiçekli ve çiçek mevsimi uzun cins hangisidir? Böyle bir cinsiniz varsa benim için de çelik ayırabilir misiniz?
|
Sevgili Güler hanım,
Bahçeniz bir harika. Saatlerce baktım. Onaltıncı sayfaya gelince dışarı çıkmak zorunda olduğumu hatırladım. Daha sonra geri dönüp , seyrüsefa edeceğim. Bu kadar güzel sonuç almak için , epeyce bir çalışma ve emek gerekli. biliyorum. Emeğinize sağlık. Elleriniz dert görmesin.:) |
Sevgili Nurbahar, ponpon gülleri çok çabuk sarıyor ve çok çiçekli oluyor ama Mayıs -Haziran arası çok güzeller. Diğer zamanlarda üzerlerinde pek çiçek olmuyor. Diğer yediveren sarmaşıklar güzel oluyor, benim pergoladaki pembe o tip istiyorsan Şubatta çelik yaparım.
Sayın tener, teşekkür ederim. Evet bahçeyi bu duruma getirene kadar çok çalıştık, şimdilerde keyfini çıkartıyoruz ama halâ çalışmaya devam. |
Yaparsanız çok sevinirim Güler hanım, şimdiden teşekkürler:)
|
Sevgili Güler Hanım, bahçenizi yine büyük bir keyifle gezdim, yaşamak bu işte güllerle çiçeklerle.
Çiçeklerin olmadığı bir dünyayı hayal bile edemiyorum. Ellerinize sağlık. |
Teşekkürler adalet yağcı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025