agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Güler / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/7121.htm)

limon 26-06-2008 15:12

Güler Hanım, her şeyin küçüğü-boduru daha sevimli oluyor :D

Öperim gıdısından...

Güler 26-06-2008 15:14

Sevgili limon,
Bahçeden içeri girmek hiç istemiyor, eline sepeti alıp meyve ağaçlarının yanında, olmuş olmamış koparıp duruyor. Tam lokum oldu vallahi.

Ayşe 26-06-2008 15:49

Sevgili Güler Hanım armut dibine düşermiş.Demekki torununuzun kendisi kadar huyu da size benziyor.Resimler içinde çok teşekkürler.Yine her şey çok güzel.Ellerinize sağlık.

ezgili dünyam 26-06-2008 18:14

Güler hanım bence bahçenizin en güzel çiçeği torununuz. Allah bağışlasın dünyalar tatlısı maşallah.:p

Kiraz 26-06-2008 18:55

Güler Hanım, hepsine bayıldım ama tulumbalı fotoğraf, öndeki Kahraman ve arkadaki masalsı fonla çocuk kitaplarındaki resimler gibi, tekrar tekrar baktım.
Sağlıkla, torunlarınızla keyfini çıkarın.

selenn 26-06-2008 20:25

Teyze o lokumu öp benim için. Kerem büyüyünce desene tulumba Mert Paşa'ya kaldı:)

Güler 26-06-2008 20:56

Sağol, Selencım. Oğuz enişten diyorki ''bir ufak sepet de Deniz için ördürelim''
Arkadaşlar, ufak çocukları olanları da bahçemize bekleriz. Sevgili Adabayrakoğlu, ''0ğlum yaramaz baş edemeyiz'' demişti ama bakın onları da oyalayacak şeyler var. Hedera, kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla tabirini de biliyorsundur inşallah.

selenn 26-06-2008 21:03

Teyze sepetin acelesi yok,Deniz şimdilik sütle yetiniyor ama seneye lazım olabilir.Enişteme teşekkürler.

limon 27-06-2008 12:11

Selenn, sepeti biz getiririz desene ;) Şöyyle en büyüğünden ;)

ezgili dünyam 28-06-2008 17:03

1 Eklenti(ler)
Avatarımdaki bu salıncağın sizin bahçenize çok yakışacağını düşündüm.:p Birgün mutlaka bu salıncaktan yaptırın harika olur. Dayanıklı bir ağaçtan yapılmış olmalı, piknik alanında olduğu halde hiç zarar görmemiş.

Güler 28-06-2008 21:52

Ezgili dünyam, teşekkürler.
Bahçede iki tane salıncak var, hernekadar torunlar için yaptıysak da bizler de uçarak sallanıyoruz. Hayatta (ön balkon) iki tane var, birine eşim, birine ben yatıp güneşin batışını, akşamın tül tül nasıl indiğini seyrediyoruz. Salkım söğüdün altında hamak var, üst terasda üç şezlong. Ama yine de resimlediğin çok hoş, onu da yapar , koyacak bir yer buluruz. Önce emprenye kütük bulup işe koyulmalı. Bundan kendimin yapacağını çıkarabilirsin.

selenn 29-06-2008 00:11

Sevgili Limon çok teşekkürler desenize Deniz çok şanslı. Şimdiden onu düşünüp seven büyükleri var.

Sûz-i Dilârâ 29-06-2008 07:38

Her ne kadar Güler Hanım: "Bahçem ağaçlar.net üyelerinin" dese de ben bu bahçeye gündüz sallana sallana girmektense bir gece kimseye çaktırmadan, sessizce girip meyveleri aşırmayı, ceplerimi, ellerimi doldurup sıvışmayı tercih ederim. Böylesi çok daha zevkli olurdu.:p

kazim polat 29-06-2008 22:26

Merak etmeyin sevgili Sûz-i Dilara,görse bile gene de Güler Hanım sizi görmezden gelir,o zevki yaşamanıza engel olmazdı.Yanılıyor muyum Güler Hanım?

Güler 30-06-2008 00:16

Dilâra, çocukluğumuzda hepımizin yaptığı şey, hiç görmem sen kendini tehlikeye atma.
Biz ilkokula giderken siyah önlük giyerdik. Sene başında alınan iki önlük ile katiyen sene sonunu getiremezdim. Nedeni ne biliyor musun? Akşamları meyve çalmaya girdiğim komşu bahçelerinde yakalanmamak için siyah okul önlüğümü giymem. Böylece karanlıkta farkedilmiyordum. Önlüğümün ceplerine o kadar çok şey dolduruyordum ki, cepleri hep yırtılıyordu. Ağaçtan aşağı atlarken de mutlaka ya eteğini söker ya da dala taktığım yer yırtılırdı. Annemden ne çok azar işitirdim.
Ama şimdi bahçeler, eski bahçeler gibi değil. Benimki de öyle. Bahçe kapısından girdiğiniz anda sağa sola serpiştirilmiş sensör lambalar hemen devreye giriyor, her taraf aydınlanıyor. İyisi mi sen yine de gündüz gözü gel, dilediği ellerinle kopart.

ide 30-06-2008 01:38

maşaallah...

söyleyebileceğim tek şey var; bu güzellikleri gözlerim yaşararak, imrenerek izledim. Ne diyeyim, Rabbim bizlere de bahçe lütfetsin ve balkonda sıkışmaktan kurtulalım;)
yüreğiniz, bedeniniz,ve sevdiğiniz herşey ile daim olun sevgili Güler... iyiki varsınız

Güler 30-06-2008 09:31

Sevgili ide, teşekkür ederim. Eğer kendi gözlerinle görmek istersen çok kolay; Yenikapı -Bandırma arası iki saat bir telefon etmeniz sizi Ferry iskelesinden almama yeter.
Sevgili Nurbahar, masalsı fonla torununuzun tulumbalı resmi hoşuma gitti diye yazmışsın.
Saksı adamın resmini yakından gördün mü? Eğer görmediysen 11 Mayıs 2008 Güler'in bahçesini ziyaret resimlerine bak sayfa sekizde sevgili uzman16 çok güzel çekmiş.
Can sıkıntısından evde de çok saksı olunca, salkım söğüdün altına yaptım. Seneler evvel bir dergide görmüştüm.

zenfree 30-06-2008 11:30

Güler Hanım torununuza maşallah. Çok tatlı. Bahçenizdeki en güzel çiçek o. :)

Güler 30-06-2008 12:10

Darısı başına sevgili zenfree.
Eşantiyon işi nasıl gidiyormuş?

Güler 30-06-2008 21:16

Dün Silivri'ye yazlığa gittik. Bahçe bayağı bakım istiyor. Ne var ne yok diye dolaşırken köşede açıp da çiçeklerini dökmüş olan haseki küpelerine rastladım. Bir iki dalda çiçek kalmıştı. Biri beyaz diğeri bordo beyaz. Herikisi de yalın kat. Resmini sizlere yüklerim diye kopartıp bir bardak suya koymuştum.

Güler 30-06-2008 21:17

1 Eklenti(ler)
Eklenti 42063

Güler 30-06-2008 21:18

1 Eklenti(ler)
Eklenti 42064

zenfree 30-06-2008 22:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Guler (Mesaj 254276)
Darısı başına sevgili zenfree.
Eşantiyon işi nasıl gidiyormuş?

Bir gelişme yok malesef. ;)

Emine Aktaş 02-07-2008 09:12

Masal Bahçesi

Alıntı:

Merhaba Güler hanım;
Peyzaj düzenlemesi çok harika olmuş.Siteye yeni üye olduğum halde ,site üyelerinin pozitif enerjileri beni motive etti.Elinize,yüreğinize sağlık.;)

sdk 07-07-2008 14:16

Güler hanım bahçeniz çok şık.Üzgün olduğumda moralim bozuk zamanlarda açıyorum sayfanızı , bakıyorum çiçeklerinize insanın içi açılıyor.Benimde balkonumda çiçeklerim var ve foruma eklemek isterim ama sadece şikayetten ibaret olur(çürüdü,kurudu,çiçek açmadı vb.)Tek hayalim sizin gibi güzel çiçeklerim olsun.Sizede bitkilerinizede sağlıklı bir ömür diliyorum

kazim polat 07-07-2008 22:11

Güler Hanım merhaba.Alışkanlık işte,buraya da uğramadan edemedim.Tatil sebebiyle epeydir uğrayamıyordum.Herşey yolunda görünüyor.Kendinize iyi bakın.Herkese bolca selamlar.

Güler 09-07-2008 17:07

Sevgili sdk, bahçe olur da problem olmaz mı? Ben halâ yığınla problemle uğraşıyorum.
Lütfen hiç yılmadan devam et, tabii ki bizlere yazacaksın ve elbirliği ile çareler bulacağız.
Geçen sene, benim çimlerim için o kadar çok yardım aldım ki tahmin edemezsin, yoksa tek başıma işin içinden çıkmam mümkün değildi. Sağolsunlar, hem hocalarımız hem de site arkadaşları çok yardımcı oldular.

Sevgili kazim polat, hoş geldiniz.
Tam da dediğiniz gibi, site bizlerde hastalık haline geldi. Ama öyle ama böyle bir fırsat bulup agaclar.net'e giriyoruz. Bu durumuma en çok da oğlum gülüyor.

Lilium 10-07-2008 14:45

Sevgili güler ablacığım

Nereden başlayacağımı bilemiyorum, Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim, Beni onurlandırdınız şereflendirdiniz ne kadar teşekkür etsem azdır. Her zaman beklerim.

Sizleri tanımak sizin gibi olgun, duyarlı, yardım sever, doğa aşığı, arkadaş canlısı sanki bütün herşey sende toplanmış, inanın sizlerle tanışmak beni çok sevindirdi çok memnun oldum, Yalnız sizleri iyi ağırlıyamadığım için çok mahcubum.
İnşallah birdahaki sefere Herşey gönlünçe olsun sevgili güler ablam.
Sizlere eşiniz çocuklarınız ve torunlarınızla birlikte uzunca ve mutlu yıllar dilerim.

saygılarımla
lilium

Güler 11-07-2008 11:55

Sevgili Lilium, çok naziksiniz, teşekkür ederim. Hem eşim hem de ben sizi ziyaretten son derece keyif aldık. Sağolun.

smiy 12-07-2008 12:12

Güler hanım bahçenize ve çiçeklerinize hayran kaldım hepsi birbirinden güzel emeğinize yürğinize sağlık. Bol çiçekli günler dilerim...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025