![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Mavişlerim.
Eklenti 42810 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Cevabı....(Taze olarak hiç pişirdiniz mi? Nefis oluyor.)
Eklenti 42816 |
Güler Hanım, gözümüz gönlümüz açıldı, hepsi çok güzel nazar değmesin.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Cinsinden mi nedir bilemiyorum, bazı salatalıkların boyu 30cm buluyor. Bunlar acur değil.
Eklenti 42819 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bunları, bu sabah topladım. Şeftaliler, bu sene biraz ufak oldu, ilaçlamalarını ihmal etmedik ama yaprak kıvrılmalarını çok zor önledik. Herhalde sebep o oldu.
Ama, nektarinler çok güzel. Ben onları musluk başında suları aka aka yemeği tercih ediyorum, o kadar sulu ve lezzetli ki. Eklenti 42821 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizde, elma çeşidi bol. Ben bunu seviyorum.
Eklenti 42828 |
1 Eklenti(ler)
Bir zamanlar, üzerinde yüzlerce kuşun cıvıldadığı, gölgeliğinde insanların serinlediği, çok güzel bir kara ağaçmış.
Çok yakınımızda bulunan, Sülaymanlı köyünün çıkışında görünce, bunu resimlemeden geçemedim. Eklenti 42829 |
Sevgili smiy, Nurbahar. Teşekkür ederim, inşallah sizlere de nasip olur.
|
Güler Hanım, mahsüllerin hepsi birbirinden leziz görünüyor. :) Sayenizde ilerdeki hayallerime yarısına meyve ağaçları dikeceğim yarısına sera yapacağım bir arazi eklendi. Br dahaki Hıdrellez'e artık ;)
|
İnşallah, sevgili limon. Sebze tohumlarını şimdiden ayırayım mı?
|
bahçenize delirdim desem yeri hafta sonu internete gidip eşime göstereceğim bayılacak tam onun hayalindeki bahçe ama bu bahçe bizler gibiler için hayal:p
bol bol resim koyun içimiz açılsın gözlerimiz bayram etsin ne desem az bu bahçeye hayran kaldım :eek: |
Sevgili aliş, teşekkür ederim. İzmir uzak değil ki? Neden ziyaretimize gelmiyor sunuz?
Gerçi güllerim şimdi, Mayıs ayındakiler gibi değil, ama meyve zamanı, sebze zamanı. |
inanın eğer gelebilme imkanım olsa hiç düşünmeden eşimle hemen gelirdik
yinede teklifinizi hep hatırlayacağım ve imkanımız olur olmaz sizi ve bahçenizi görmeye geleceğiz siteyi gezdikçe o kadar güzel bahçeler görüyorum ki ah parasızlık demekten kendimi alamıyorum ama bende evde yapılabilenecek herşeyi yapmak istiyorum |
Güler hanım teknik bir problemden dolayı mesajlarım sizlere ya ulaşnıyor **** çok geç ulaşıyor.Bu konu başlığının konuyla alakası yok ama birde burdan denemek istedim.Sardunyalarım bana ulaşmadığı gibi özel mesajınız bu gün geldi.Diğer site üyelerinden özür diliyerek teknik problemim çözülene kadar burdan size ulaşmaya çalışacağım.Sevgiler
|
Sevgili Tubay, size dört saksı sardunya ile bir saksı maviş postalamıştım. Aras korgo ile gönderdim. İstanbul'dan postaladığım için kargo detayları orada evde kaldı. Kolinizi bugüne kadar almadıysanız mutlaka geri gelmiştir. Ben de İstanbul'da olmadığım için, eminim hepsi ölmüştür. Şu an yapabileceğim birşey yok ne yazıkki.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025