![]() |
Güler abla cennet bahceni her gün geziyorum artik söyleyecek daha güzel bir söz bulamiyorum. Sen kusursuzluga yaklastin cünkü. Ama bu kadar calismanin sonucu da bu olsun degil mi? Sana kartopu aldim hizli büyür mü diye sormustum ama cevap almama gerek kalmadi Marttan beri üc kati büyüdü. Sanirim ciceklerini bu yil göremem ama yine de cok mutluyum ektigim icin. Sevgiyle kal.
|
Alıntı:
Dut yemeye bayılırım, Son bahara kadar beklerler mi beni :) |
Dut kurusu sever misin?
Eğer sonbaharda geleceğim diyorsan bir daldaki dutları tek tek iplikle dallarına bağlarım ki düşmesinler, ama bu durumda tazelikleri kalmayacağı için dalında kurumuş dut olabilir. Sana da ancak onu ikram edebilirim. Ama üzümlere yetişmiş olabilirsin....:D |
Güler'ciğim, harikasın, inanılmaz çözümler üretiyorsun :)
Ama ben üzümle doğup büyüdüm, Ürgüp'ün siyah üzümü gibi bir üzüm hiç görmedim. Yazın tazesi, kışın kurusu, evimizden eksik olmazdı. Yani dutları rahat bırakalım, ben üzüm yemeye geleyim, inşallah. |
2 Eklenti(ler)
|
Yedi tane :)))
|
Alıntı:
Hay Maşallah, hiç bu kadar güzelini görmemiştim. Kesin hormonludur bu :dilli: |
Ben de aynen Dudi gibi hemen saydım ve offf yaa yedi tane dedim.
Ben en fazla beşli ürettim. Lilium ben de istiyorum bu yediliden. Eminim sen bunu kasap94 den edindin. Güle güle büyüt. |
Bizde teklisi bile yok.
Merhaba Güler Abla. Bugünlerde yoğun olarak çalışıyorsunuz herhalde. Kolay gelsin diyorum. Güzel bir bahçe meydana getirmek çok önemli, fakat bu güzelliğin devamını sağlamak daha önemli ve daha zor. İşiniz hiç kolay değil. Fakat bunlardan alduğınız zevk ve tatmin duygusu, inanıyorum ki tüm yorgunluğunuzu alıyordur. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Hormonlu değil ama hormonmontalı, güler ablaya bir şaka yapayım dedim :D:D Baya da of çektirmişim, gülmekten ölüyorum, nedenmi, bakın bakalım Eklenti 149455 |
Vayyy hormonlu değil görünmez iplerle bağlatılı bu amarllisler sizden korkulur yani Lillium:p:p
|
Birtanesi yukarı bakıyor, diğerleri boynunu bükmüş. Lilium. Yoksa tekli mi?
|
Bilemedin kabahat yukarı bakanda diğerleri öz evlat.:D onun rengi de biraz değişik.
|
Hilekâr lilium!!!
Sen daha çok beklersin ballı karides yemeği....;) |
:o:(:(:(
|
2 Eklenti(ler)
Frezyalarım bu sert kışdan nasibini alıp donunca çok üzülmüştüm. Hemen yeniden aldığım soğanları saksıya diktim.
Ohhh yaaa şimdilerde başladılar açmaya, hem de güzel güzel kokular saçarak... |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı kırmızı yapraklarının arasında çok uçuk pembe adeta beyaza yakın çiçekleri olan bu bitkinin adını bilmiyorum.
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Çeltik tarlalarına su basılmaya başlandı..... işimiz zor bundan sonra sivri sinekler başlar.
|
Sevgili güler hanım, sabah sabah içimi açtınız bunlar negüzel renk cümmüşü.
Vallahi hepisinde gözüm kalıyor. |
Muhteşem işte sözün bittiği yer.Bizlere Sizi tebrik etmek düşüyor emeklerinize ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Demek montaj ha!!! Eh...alacağınız olsun sayın Lilium, fotomontajı öğrenmem lazım :o |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025