![]() |
Güler hanım, her sayfayı tek tek okudum. Fotoğraflara bakarken ailemle birlikte hepimizin içi cız etti bu ne güzellik dediler. Hatta annem; Güler hanım kendini bahçesine adamış dedi. Ellerinize, emeğinize sağlık. Nice seneler sağlıkla bahçenizde mutlu yaşamanızı dilerim.
|
yok efendim olmuyor böyle hiç olmuyor...
kardeşim bu memlekette bahçesi olan var olmayan var şimdi siz böyle güzel güzel fotoğraflarını paylaşırsanız bir gün gelip bahçenize misafir olup sonra gitmek istemesek kim verecek bunun hesabını olmuyor efendim hiç olmuyor:) elinize yüreğinize sağlık gerçekten harika bir emek önünüzde saygıyla eğilmekten ve sizi ayakta alkışlamaktan başka birşey gelmiyor aklıma ha birde o meyvelerden yemek:))) |
Bahçenizi köşe bucak gezdim,çiçekleri sevdim, kokladım.Harika bahçenizin tadını sevdikle-
rinizle çıkarmanız dileğiyle,kayısı diyarından selamlar... |
Güler hanım, gerçekten harika bir bahçeniz var.Allah nazarlardan korusun.Olmayanlara da nasip etsin.
|
Güler hanım,
Selam. Bahçeniz çok güzel. Buket Aknar hanımla yazışırken beni size yönlendirdi. Şu ağaçları İstanbul'da hangi fidanlıklarda bulabilirim? Çınar, Manolya, Sığla, Meşe ve Lale Ağacı (Liriodendron Tulipifera). İstediğim fidanlar 30-50 cm boyunda olacak. Uçakla Kıbrıs'a getirebilmem lazım. Naci |
Sevgili eylems,Toro42, yeşil yaprak, sessizavukat ve Kıbrıslı.
Güzel yazılarınız beni mutlu etti. Teşekkür ederim, her fırsatta söylüyorum, benim bahçem, siz ağaçlar net üyelerinin de bahçesidir. Her zaman davetlimsiniz, bir telefon etmeniz yeter. Bu aralar, sitemize giremedim. Eşim bir kalp rahatsızlığı geçirdi, onun telaşındayız. İnşallah Allah yardım eder de atlatırız. Güzel ve sağlıklı günlerde buluşalım. |
Sevgili Kıbrıslı, istediklerinizi bulabilmeniz hususunda sayın Selahattin hocamız sanırım size benden daha fazla yardımcı olabilir. Lütfen ona ulaşabilir misiniz?
|
Bahçenizin fotoğraflarına bakarken üzücü haberi de okudum. Geçmiş olsun, bir an önce eski sağlığına kavuşması dileğiyle..
|
Çok geçmiş olsun güler hanım.İnşallah eşiniz bir an önce sağlığına kavuşur.Allah yardımcınız olsun.
|
Güler hanım çok geçmiş olsun.Sağlıklı mutlu günlere bir an önce kavuşmanız dileğiyle acil şifalar dilerim.
|
Güler Hanım bu zor günleri kolaylıkla atlatmanızı dilerim. Eşinize acil şifalar.
|
Çok, çok geçmiş olsun Güler hanım.
Oğuz beye acil şifalar dilerim. |
Güler hanım her ne kadar bahçenizi beğenerek ve imrenerek takip etsemde mesaj bir türlü yazamamıştım. Eşinizin rahatsızlığını okuduğumda çok üzüldüm geçmiş olsun en yakın zamanda sğlığına kavuşmasını dilerim.Mutlu ve sağlıklı günler...
|
Güler Hanım, geçmiş osun. Eşinizin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
|
Güler hanım geçmiş olsun. Umarım eşiniz çabucak atlatır. Oğuz bey güçlüdür, eminim bunun üstesinden gelecektir.
|
Sevgili Güler Hanım, çok geçmiş olsun. Eşiniz en kısa sürede iyileşir inşallah. Dualarımız sizinle.
|
Eşinize acil şifalar dilerim..
|
Güler Hanım ,
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle.İnşallah eşiniz bir ana önce sağlığına kavuşur. |
Güler Hanım çok çok geçmişolsun. Umarım sevgili eşiniz biran evvel eski sağlığına kavuşur ve bu zor günleri çabucak atlatmanız için dualarımız sizinle.
|
Merhaba Güler Hanım;
Bu sitede hepimiz akraba gibi olduk, sizin üzüntünüz bizimde üzüntümüz. Eşinizin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum. Sağlık ve güzelliklerle kalın... |
Güler hanım eşinize çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
|
Güler Hanım; bahçenizde oluşturduğunuz güzellikleri, size mesaj atanlara verdiğiniz içten cevapları ve üyelere gösterdiğiniz misafirperverliği, size hiç mesaj göndermesemde hayranlıkla takip ettim. Eşinizin rahatsızlığına çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
|
Eşinize şifa diliyorum Güler Hanım.
|
Haber var mı?
Beyefendi nasıl oldu acaba? Acil şifalar dilerim. |
Geçmiş olsun Güler Hanım; umarım eşiniz daha iyidir, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
|
Güler Hanım, geçmiş olsun :( :( . Tez zamanda, iyi haberlerinizi alırız inşallah!
|
Bende merak ettiğim için sürekli foruma bakıyorum. Güler hanımın arkadaşlarda telefon numarası yokmu.
|
Güler ve eşi Manyasa döndüler, Oğuz bey iyi imiş, bir haftalık hastane macerasından sonra dinleniyorlar.
Sanırım Güler Oğuz beyi yalnız bırakmamak için Manyasa, internet cafeye gitmiyordur. Ama Oğuz bey ona kıyamaz, yakında bir çaresini bulurlar. |
Güler hanım çok geçmiş olsun...
|
Güler Hanım, geçmiş olsun..güzelim bahçenizde sevdiklerinizle nice günler, yıllar yaşamanız dileklerimle..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025